Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra to był powiew świeżości ale tyle bugów, monotonny endgame I mało zróżnicowany, online to strasznie słabo się gralo i tyle. Największy plus to tryb offline i w to pograłem. Jak będą jakieś nowe buildy/klasy rozwinięty bardziej endgame to sprawdzę

Opublikowano (edytowane)

No teraz dodają w nowym sezonie. To nie studio wielkości ggg czy blizz żeby co 3 miechy dawać sporo nowych rzeczy

A teraz jest dobry moment żeby wrócić albo zacząć. Poe2 widać że nie dowiozło, D4 czeka na nowy sezon więc może LE będzie miało szansę się wybić trochę.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano

Przecież po ostatnim patchu widać było sporo narzekań. Ocena też poszła w dół, na pewno nie dlatego że jest lepiej niż na premierę EA. Więc nic nie wymyślam, tylko oceniam po tym co widzę.

Opublikowano (edytowane)

Oceniasz po tym, co relatywnie mała grupa(krzykaczy) na forach/reditach itp narzeka, a tymczasem 200 tysięcy graczy spokojnie leci dalej. Nie od dziś wiadomo, że 9 na 10 niezadowolonych będzie płakało gdzie się da, a 9 na 10 zadowolonych nie napisze nic, nigdzie. Od czasu premiery patcha było już wiele poprawek(i kolejne w najbliższych dniach), jest raczej nieźle(nikt nie pisze, że idealnie). 

Oby chociaż LE "nie dowiozło" tak samo pod względem graczy jak PoE II to będzie niezły sukces.

Edytowane przez Imm
  • Upvote 2
Opublikowano

PoE2 mimo wszystko jest dobrą grą, na tyle dobrą że zrobiłem na start 2 postacie do endgame, gdzie w D4 czy LE w życiu nie robiłem dwóch postaci na sezon. A to już o czymś świadczy :E 

LE miał dobry start, ale już został zapomniany i prawdopodobnie nigdy nie wstanie. PoE2 ma tyle graczy online co LE w peaku, a teraz ledwie 2k ludków siedzi... 

Opublikowano

Ja już skończyłem akt 7 i po świętach wbijam na monolity.

Kurde... to jest to czego mi brakowało, szybka kampania (2-3h?) i już mamy content, questy są proste, szybkie, czytelne, idziemy jak burza. Zrobienie kolejnej postaci będzie bardzo przyjemne, dobra odskocznia po PoE2.

• Upvote 1
Opublikowano

Teraz mam czas to jednak nie da rady grac ;/

Mam podobny blad co wczesniej, ale teraz totalnie mi uniemozliwia granie.

Mam 2 pady od xboxa podlaczone przez BT. BT jest wylaczony, pady tak samo, odpalam gre pokazuje sie komunikat ze wykrylo pady, no ok ale one sa wylaczone.

Odpalam gre, biegam sobie normalnie na klawie i myszcze, robie alt+taba albo przechodze kursorem na inny ekran, wracam do gry a tam gra sie przelacza na pada bo na skillach sa przyciski od pada pokazane i nic sie nie da zrobic. Nie reaguje gra komplenie na mysz i klawe. Wczesniej jak wcisnalem enter zeby odpalic czat, to wtedy gra wracala do klawy, teraz nic nie dziala i jedynie alt+f4 moge zrobic, wiec teoretycznie moge grac jak nie zrobie alt+tab albo nie wyjde kursorem poza okno gry.

• Sad 1
Opublikowano

67 level wbity, lecę po empowered monolith ;) 

Kurde gra mi się świetnie, lecę Sentinelem buildem z maxroll (na razie leveling), tego mi brakowało po PoE2. Czuję że zrobię jeszcze drugą postać jak tą dokoksuję :E 

Opublikowano

Ja w tym tyg pewnie pogram bo znalazłem chochlika co mi nie pozwala grać xd

Na discordzie ktoś coś pisał że nie będzie simriga odłączał, ktoś inny całego hotas więc ja sprawdziłem czy jak odlacze pedały to pomoże, no i pomogło xd pedały są bezpośrednio do kompa, baza musi być włączona żeby komp ja wykrył. Nie wiem czemu gra wykrywa pedały jako kontroler/gamepad.

Opublikowano

To nie że sterownik nie wyrabia,  bo tak naprawdę mam mniej urządzeń podłączonych i jest ok. Po prostu ten nowy patch podobno wprowadził nowsza wersja unity i najwyraźniej nie ogarnęli listy urządzeń które nie mają być wykrywane jako gamepad xd 

Jak wcześniej odpalałem grę to się pojawiał komunikat że kontroler wykryty tak jakbym miał pada podłączonego. Odłączyłem pedały i komunikatu nie ma.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja gram offline całkiem spoko się gra COF rządzi. Nowe buildy w końcu dużo ciekawych rzeczy do robienia. Skróty do bosow w końcu nie trzeba robić całego dunga żeby przedmiot craftowac.

Nabiłem 500+ korupcji heatseeker i się znudziło build.

teraz się wziąłem za dużo słabszy w teorii fireball mage ale karabin maszynowy z fireballi super wygląda i nie czuć że słabszy bo od startu już miliony itemow nazbieranie wcześniej

Poe2 się znudziło na razie, diablo 4 2 dni pograłem i słaby ten nowy sezon.

Dobrze że to LE jest jeszcze

• Upvote 1
Opublikowano

No ja właśnie nie wiem czy na COF nie przejdę, bo nie ma ŻADNEGO, powtarzam, ŻADNEGO pierścionka na bazarze z LP 1 pod Falconera :E :E  

Miałem Sentinela Void knight i przy 600 korupcji się znudził, teraz mam Falconera (ZHP nie dla mnie, jadę drugim najmocniejszym buildem) ale brakuje mi gearu a na bazarze nie ma :/ 

• 1 miesiąc temu...