Czarny ekran i brak reakcji po zainstalowaniu najnowszych sterownikow
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
W Nioh 2 mam ograne 125h. Bez farmienia się nie obeszło - nie pamiętam jaki miałem level, ale grubo ponad 100. To jedna z moich ulubionych serii. Podoba mi się ta dynamika i vibe. Pobrałem wersję demo na PS5 Pro i gram w trybie wydajność, ale postanowiłem też ściągnąc demo ze Steam i porównam sobie. Jak będzie duża różnica to fulla kupię na PC, a jak nie to wleci pudełkowa na PS5. -
Przez aerial · Opublikowano
Kiedyś trochę grubszej blachy do produkcji skrzynek używali https://allegrolokalnie.pl/oferta/obudowa-chieftec-lbx02bbb-czytnik-kart-z-usb-30?navCategoryId=259436 -
Przez toska78 · Opublikowano
I ta najnowsza łatka (tzn. KB5074105) podnosząca kompilację do 26200.7705 jest opisana jako aktualizacja wersji Preview. -
Przez LYCONE · Opublikowano
Niezłe rzeczy. Przypomina mi to chińskie telefony (nie licząc Huawei). Na papierze kozak, ale przy użytkowaniu okazuje się, że antena słabo działa, z tłumaczeniem też nie do końca, brak czegoś, tu coś laguje itd. Wątek na 100 stron na forum, w tym ludzie co chwalą mimo wszystko jak Petru23, ludzie co są agresywni w stylu "to kup japko! Albo szajsunga!", ludzie co mają zapłacone i mówią, że przesiedli się z Galaxy Ultra na Srajomi i teraz dopiero widzą jak działa prawdziwy telefon. Chuuu, że to tydzień po premierze Samsunga, ale on miał i woli chińczyka. Dokładnie to samo dzieje się na grupach tych samochodów -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Nie strasz, bo mnie czeka dziś trasa prawie 100, a pojemność mojej baterii to 17,5
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi