Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w przeglądarce mi zazwyczaj wystarczy. Czasami przerzucam się na jdownloadera, jak mam kilka linków, a w przeszłości korzystałem z FlashGet ale w wersji bodajże 1.7.3 (ciągle do pobrania ze strony producenta. Nie wiem jednak, czy działa pod Windows 10/11).

Opublikowano
W dniu 4.03.2025 o 15:19, narmiak napisał(a):

To w przeglądarce mi zazwyczaj wystarczy. Czasami przerzucam się na jdownloadera, jak mam kilka linków, a w przeszłości korzystałem z FlashGet ale w wersji bodajże 1.7.3 (ciągle do pobrania ze strony producenta. Nie wiem jednak, czy działa pod Windows 10/11).

bo IDM dzieki wtyczce jak wlaczyles cos na YT to zaraz wyskakiwalo ze mozna pobierac i o to mi chodzilo czy jest jakis program podobny do IDM co ma taka wtyczke do przegladarek wlasnie?
a co ten jdownloader daje?

Opublikowano
28 minut temu, narmiak napisał(a):

Pozwala na dodanie wielu linków na raz.
Nic nie mówiłeś nawet, że chodzi o ściąganie filmów z YT...

zapomniałem ;) po prostu przy okazji ta wtyczka od IDM na to pozwalała - szukałem czegos innego to za bardzo nie ma wyboru. Niektóre rzeczy nie pozwalaja sciagac z YT 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 7.03.2025 o 10:07, caleb59 napisał(a):

Przecież wszystko nadal działa, używam IDM od lat i nigdy nie miałem żadnych problemów. Obecnie zarówno wtyczka jak i program radzi sobie doskonale, wymuś aktualizację.

no ja tez nie miałem a teraz nie moge nawet zainstalować wtyczki ...
To rozszerzenie nie jest już dostępne, ponieważ jest niezgodne ze sprawdzonymi metodami dotyczącymi rozszerzeń do Chrome. tak mi pisze jak chce dodac

o naprawiło się,ale i tak musze się jakoś zarejestrowac bo zaraz blokną hehe

Edytowane przez Kris
Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

CctY2lv.jpeg

Już ogarnąłem choc nadal wyskoczyło ze nie będzie wspierane dla chrome ale jakoś przeszło. Dzięki za pomoc. Mozna zamknąć temat :)

Opublikowano (edytowane)

Nie ma prawa wyskakiwać żaden komunikat odnośnie niekompatybilności w Chrome o ile posiadasz najnowszego IDM oraz wersję wtyczki 6.42.22. Sam autor IDM zadbał o to kilka wersji wstecz podczas aktualizacji IDM.

Edytowane przez caleb59
  • Like 1