Programy do ściągania plików
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez 209458 · Opublikowano
Ale mówisz o czasach odkąd istnieje Rosja, czy wlączasz w to zimą wojnę i ZSRR? Bo po 90 przed Ukraina to nie było chyba jeszcze takiego oczywistego zwarcia. Syria/ISIS to był galimatias z wieloma stronami i w sumie aktualny wynik nie jest po myśli ani USA ani Rosji chyba W konflikcie NATO z Serbią Rosja może i sympatyzowała z Milosevicem, ale nie kiwnęła palcem. Wokół Izraela też Rosja chyba nie działa bezpośrednio, zostawia to Iranowi. A w czasie Zimnej Wojny, to na szybko: z Afganistanu to Ruskie wychodziły z podwiniętym ogonem, Izrael vs koalicja arabska - no comments, Korea - pat, Wietnam - Amerykanie się zwinęli, Ameryka Południowa - ja tam historii przewrotów nie ogarniam -
Przez caleb59 · Opublikowano
Panie, nie denerwuj mnie pan bo psami poszczuję. Ja to wszystko wiem i śledzę na bieżąco ale to nadal nie jest Battlefield tylko klon CoD. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Do wczesniejszego posta: latanie w ARMIE REF wkurwianie sie w BF6 dorzucilem sobie juz mocno ograne wczesniej > doorkickers2 uspokaja mnie ta gierka, bo mam tam praktycznie 'pelna' kontrole nad tym co sie dzieje: -
Przez barteke · Opublikowano
Idą święta, idą święta (na żywo pla silk aż tak mocno się nie świeci bez mocnego światła jak na zdjęciu) -
Przez Sidr · Opublikowano
Do muzyki, ale sprawa nieaktualna. Przynajmniej jeżeli chodzi o w/w słuchawki, ale chciałbym jakieś Sennheisery do 1k zł kupić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi