Laptop domowy 15,6+cali, dobry ekran-ok 3k zl
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
@Vulc Ale i tak poczytają, jak już wyjdzie i wszyscy będą mówić/pisać to samo. No może poza fanboyami jak w 2013 i 2014r. gdzie przez dwa lata od premiery nadal kazali czekać aż devi opanują, bo jak opanują to U4 to będzie przy tym pikuś i jeszcze konsola pokaże swój power! I że jakby AMD Klakier był faktycznie tak gówniany i kartfolany jak "narzekacze" sugerują, to przecież w Sony nie pracują idioci i by go nie wstawili do konsoli. Widać jest spoko, skoro wstawili". A potem jakoś cudu nie było. Gry o grafie U4 ale w 60fps się nie doczekaliśmy jakoś. No kurde, zupełnie jakby ci co już w 2012r. pisali, że AMD Jaguar to kompletna porażka mieli od początku rację, mimo opinii PRZED premierą sprzętu Dlatego będę sobie pisał co chcę, bo w 2013 mnie też całe forum atakowało, a potem nagle stopniowo zamilkli, jak wyszło, że owszem, procesor to cholerna kula u nogi PS4. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Teraz to będzie można neta przeglądać. 120 zł taniej niż za 14900k dałem a jeszcze ma dwa lata gwarancji i to pudełko z waflem. -
Przez janek25 · Opublikowano
no widzsz to ja mam FHD i moge zjechać do P xess co z MGF co da rade pograć w nowości a ile masz ramu ? Nie ,ja tez testuje tylko mój test pokrywa sie z tym co na necie a twoj nie i nie wazne czy z AI czy z google a AI to ci nie odpowie czy bill brał sie za małolaty ale czy xess lepszy to potrafi bo to nie jest tajemna wiedza -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Skoro porownuje xess z fsr 31. ktory jest kupa to w ogolnym rozrachunku nie ma to znaczenia co lepiej wyglada bo nadal to jest kupa Jedna kupa lepsza od drugiej, no faktycznie super -
Przez Vulc · Opublikowano
W takim razie ja proponuję wątek o takiej nazwie, który sam sobie założysz, w którym sam ze sobą będziesz narzekać na kartofle. Wszyscy będą zadowoleni, nie musząc czytać po raz trzydziesty tych samych smutów. Deal? Ale nie rzuci, bo mając taką pozycję na rynku, nie muszą schodzić do poziomu na granicy opłacalności. Abstrahując już od faktu czy w obecnej sytuacji jest to w ogóle możliwe. Rynek i tak zdominują, bo nie zapowiada się na to, że Xbox wróci do gry.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi