Wymiana monitora.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
A tego to nie mam na kompie, wolę już pograć niż bawić się w benchmarki. Ostatni test RTX 5080 asus prime. CP2077, 3440x1440, DLAA, RT+PT max. Nadal cicho, mimo że już coś tam było słychać wiatraki. -
Przez VRman · Opublikowano
Bez kozery powiem pińcet Ale że się tak bardzo lubimy, to dam 550zł. Płatne po odebraniu pamięci + 3 lata na wypadek jakby się popsuły, bo wtedy będzie trzeba kupić inne drożej, czyli RAM teraz a przelew w 2029r. (allegro nie zamknęli) -
Przez Strilok · Opublikowano
Wow, imponujące. Tyle emocji, a ani jednego sensownego argumentu. btw. Dobrze, że piszesz co Ci się podoba — przynajmniej łatwo zobaczyć, gdzie kończy się sens, a zaczyna frustracja. Narqa -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Miałem obecne GPU też na MSI A850G, tam cewki były niesłyszalne, teraz na FM5 jak przyłożę ucho do obudowy to bardzo delikatnie coś słychać, ale w normalnej odległości cisza dalej. Dla mnie jest też ważna głośność zasilacza, i zastanawiałem się jak to będzie w idle, jak fluctus ma ~600rpm, ale nic nie słyszę i komp stoi na podłodze, także zasilacz mnie w tej kategorii bardzo satysfakcjonuje. Ja dałem za moje obecne PSU 200 zł a przewód hpwr z oznaczeniem H++ kupiłem za całe 5zł na promce RM850x to świetny zasilacz, co nie zmienia faktu że 850W w twojej konfiguracji ma olbrzymi zapas. Pisaliśmy Ci nawet jak kupowałeś, że mogłeś wtedy brać A850G który chyba był nawet za ~450zł około na promce.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi