Obudowa LIAN Li O11DW
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez karolq097 · Opublikowano
Witam, tak jak napisałem w tytule szukam pomocy przy UV na i5 14600kf na płycie MSI B760. Najnowszy Bios z września, chcę zredukować możliwość występowania stutteringu ze strony złych ustawień procka w biosie żeby następnie szukać winowajcy w innych rzeczach. Szukam pomocy dla kogoś kto obsługiwał się tylko gotowymi opcjami jak CPU Lite Load itd i wytłumaczenie gdzie i o ile obniżyć napięcia. Starałem się korzystać z gotowych ustawień innych posiadaczy tego zestawu z Reddita czy poradników na YT jednak nie jestem pewny w 100% czym się sugerować bo gdzie zajrzę to ktoś poleca coś innego. -
Przez karolq097 · Opublikowano
Edit: w podglądzie zdarzeń widzę że w ciągu 24h wystąpił 97 razy problem - Zdarzenie 2 Kernel Event Tracing 0xc0000022. Czy to może mieć jakiś wpływ do tego problemu? Jeżeli tak jak to naprawić? -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Totek Przecież 24GB trafi do RTX 6080, który na premierę będzie kosztował jedyne 7999 zł. -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Kadajo Ponoć znaleźli się ludzie, którzy w panice wymienili swoje płyty główne. -
Przez Totek · Opublikowano
Prędzej czy później gaming trafi do chmury, ten kryzys może to tylko przyspieszyć. Jako gracze powoli wylatujemy z listy klientów. Ja już w 24GB przestaje wierzyć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi