Skocz do zawartości

MacBook Pro M3 Pro 14,2'' 18GB RAM, 512GB, Space black, Polska dystrybucja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

planuję upgrade sprzętu i przyszła też pora na Macbooka. Stan jest praktycznie idealny. Wcześniej jakiś paproch mi wpadł do głośnika i jak zgłosiłem im usterkę, to zgodnie z procedurą wymienili pół komputera (ekologia :E) - nowa bateria, 100% - 3 cykle ładowania, nowa klawiatura, nowy top plate (ta płytka metalowa z gładzikiem i klawiaturą, której dotykamy).
Minimalne ślady w okół portu portu ładowania. 12msc gwary na wymienione elementy. Kupiony normalnie w polskim sklepie, a nie jakiś ściągany/kombinowany nie wiadomo skąd jak w większości podobnych ofert na allegro. W zestawie oryginalna ładowarka, kabel MagSafe, karton.

Więcej info na priv.
7100 zł, paczkomat free. 

Oferta ważna do 14 marca, bo wtedy muszę podjąć decyzję, czy brać m4 maxa jak planowałem, czy kupić apple care (1299zł za 3 lata).

Ogólnie jak chcesz kupić porządnego laptopa bez kompromisów, to jest to bardzo dobry wybór. Na baterii trzyma mega długo, a ten M3 Pro jest naprawdę wydajny. Trochę na nim pracowałem, czasami popykałem w coś (cywilizacja 6 na max w 4k). Ekran miniled. MacOS jest bardzo spoko jako system w laptopie.

Edytowane przez hajapackage
  • hajapackage zmienił(a) tytuł na MacBook Pro M3 Pro 14,2'' 18GB RAM, 512GB, Space black, Polska dystrybucja