raiders 117 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) Poszukuję jakiś małych niedrogich głosników pod PC do odsłuchu YT/FIlm Na co dzień siedzę na słuchawkach OneOdio PRO-50 + DAC FX Audio ,ale czasami chcę się czegoś posłuchać bez słuchawek . Nie szukam jakiegoś wypasionego sprzętu bo nie mam na to miejsca ,raczej coś zgrabnego pod monitor do 200-300zł ,skłaniam się do konstrukcji ale soundbar - creative stage air v2 , SE mini -Edifier Głośniki 2.0 HECATE G2000 -Creative 2.0 Pebble od biedy ... Edytowane 20 Marca przez raiders
Rav-X 5 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca To może coś takiego: https://www.amazon.pl/dp/B0D83SCWHW?tag=ugcplpepper21-21&ascsubtag=ppr-pl-673292991 . Osobiście nie miałem z nimi do czynienia, ale widziałem dosyć dużo pozytywnych opinii.
Send1N 4 171 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Jak pebble to w tej samej cenie można kupić wersję v2 lub v3 które mają wyższą moc wyjściową, te podlinkowane wyżej to prawdopodobnie pierwsza wersja patrząc po opisie.
Bojar 8 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia U siebie mam G2000, u dziewczyny Pebble V3 i mówiąc szczerze - G2000 przyjemniejsze ALE mają tak popierdolone sterowanie jeśli chodzi o podgłaśnianie, plus dzwięk przy uruchamianiu i wyłączaniu jest nie w moim stylu że zwróciłbym na to uwage. Jeśli to Ci nie przeszkadza - w tej cenie moim zdaniem jeden z lepszych wyborów
Send1N 4 171 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Minus jest taki że g2000 są ponad 2x droższe niż najnowsza rewizja pebble
Rekomendowane odpowiedzi