CPU 9700X czy 9900X
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Ja wiedziałem, że tak będzie, no ja wiedziałem... Ach, te wspaniałe multiplayery. -
Przez Zas · Opublikowano
Widziałem jakieś testy, gdzie wypadały inaczej i tym się sugerowałem. Jeśli są takie same, to nawet lepiej - choć i ten biały by mi nie przeszkadzał. Chyba na razie odpuszczę temat... co ma być, to będzie (czyli wiadomo, że będzie ch... ). Albo przemyślę to jeszcze w święta, musiałbym mocno przysiąść w temacie CPU i MOBO (nie wiem, czy X3D to jedyna sensowna opcja?...) może do tego czasu rynek nie oszaleje całkowicie. -
Przez Imm · Opublikowano
Predator: Badlands - przepraszam, ale co ja właściwie właśnie obejrzałem? Zmieńmy tytuł na Guardians of the Galaxy: Prequel i wszystko by pasowało, bo mniej więcej z takim "klanem" kończy bohater tego filmu. Pytanie tylko, co to ma wspólnego z Predatorem, którego znamy ze wcześniejszych filmów? Odpowiedź brzmi: niewiele/nic. Nie będę spoilerował osobom, które jeszcze nie widziały tej odsłony, ale dość powiedzieć, że to takie generyczne kino sc-fi, które z bezwzględnej maszyny do zabijania zrobiło... honorowego człowieka; poniekąd pasuje do Alien: Earth, gdzie z Xenomorpha zrobili zwierzątko domowe. Zapytałbym co dalej/co następne... ale pada na mnie blady strach jak pomyślę, co Ci utalentowani scenarzyści, których zatrudnia Disney gotowi są nam zaserwować w przyszłości. 4/10.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi