Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hejka, dwa tygodnie temu przesiadlem sie na 9800x3d no i moja stara buda stoi jak kamien w kacie, pomozcie w wycenie no i moze ktos by sie skusił.
Ponizszy zestaw zostal zakupiony 13 czerwca 2018 i wszystko dziala, zmiane kompa w koncu wymusilo moje 4090 :] 
i7 8700k

Noctua NH-D15 CPU  plus ciekly metal 

G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB KIT ( 2x8gb) 3200 x 2 ( w sumie 32gb )

ASUS ROG Maximus X Hero

Zasilacz Corsaira rm 850x

buda test bench od lian li PC-T70 + obudowa 
moge dorzucic tez jakies ssd  ( dwa sa wpiete obecnie jako systemowe jeden z win 7 drugi z win 10 )

PS. dla tych co moze szperaja po cenach itp, mam mozliwosc kupna czegokolwiek w Norwegii bo tu pracuje i moze sie bardziej oplaca albo jest lepsza dostepnosc niz w PL, mozecie sprawdzac na prisjakt.no albo np tam gdzie kupilem podzespoly proshop.no  . 

20250322_211412.jpg

Edytowane przez hitman13
Opublikowano (edytowane)

@hitman13
To nie temat do wycen sprzętów ;) Na dodatek raczej znudziło się to wszystkim.
Coś tak nietypowego i starego nie nadaje się do wyceny, bo to kwestia znalezienia chętnego, sam procesor ma wydajność podobną do używanych procesorów za 200 zł, ale często gorszą i bez możliwości wymiany na lepszy w dobrej cenie.

Raczej sprzedaj to pojedynczo lub budę oddzielnie. 

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
6 godzin temu, Keel napisał(a):

Musisz podać cenę, zgodnie z regulaminem. I foto z nickiem z forum.

Wiem, Przepraszam czytaem regulamin ale z racji na dosc rózne ceny na allegro i tu w Norwegii ciezko cos sensownego było wywnioskowac

Opublikowano

na czesci wyciagniesz 1900 - jak opuscisz 20% na kazdej to szybko pojdzie i dostaniesz te 1400-1500

w calosci 1100-1200 max

8gen i taka dobra mobo ciezko sprzedac ogolnie ale wystarczy sprzedac te dwa elementy (drogie) i kupujesz 12-13 gen i masz dalej dobry komp bo cala reszta jest ok