🌸 Wiosenne przesilenie rabatowe 🌸 (Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB za 1 999 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
Bardzo dobrze choć lodowisko pod spodem Dom 165m2 na grzejnikach 22-23C parter i 21-22C piętro przez cały czas. Styczeń 2026 i zużycie przez samą pompę A tu zużycie od początku sezonu grzewczego w tym grzanie CWU dla 4 osób -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Ja lubiłem sobie zwiedzać i podziwiać miejsca i grafikę, skończyłem w niecałe 40h. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Loteria. W każdym samochodzie pewnie inaczej napięcie idzie, i ktoś spędza więcej czasu w samochodzie a ktoś mniej. Częściej lepiej wypolerować klosz niż zmienić na lepsze żarówki. Czasami myślę że QC przy żarówkach nie istnieje. -
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
jadłem Ti wybacz. Generalnie sam sie przesiadłem z 4060 na 5070 ale to już jest ' przeskok ' , nie jakiś kosmiczny ale widać gołym okiem co jest pięć -
Przez tomcug · Opublikowano
To tak nie działa. Nowe gry potrafią i gorzej działać na Blackwellu niż Adzie, np. część tytułów na UE5. Ze sterów też nie ma boosta, nawet miałeś na forum niedawno test od side'a. DLSS działa tak samo na obu generacjach, czyli w sumie tylko to OC można podciągnąć pod prawdę. Ale tak czy inaczej, jak pisałem już wcześniej, 10% czy okolice to nie jest dużo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi