Fatal1ty Napisano March 11, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2016 Witam jak w tytule szukam słuchawki z mikrofonem do CS:GO do 100 zł... Do tej pory miałem Sennheiser HD 201 z Zalman ZM-MIC-01 (czy coś w tym stylu) i o tyle jako mikrofon mogę przełożyć, to słuchawki mają dwa lata i już się sypią na uszach takie czarne coś zostaje no i grzeją strasznie i nie chce znó takich samych a nawet innych pocących uszy. Jakieś propozycje? Najlepiej z mikrofonem, ale jak mam mieć lepszy dźwięk to mogą być bez i przełążę zalman mic'a, chociaż jego dni też są policzone bo kot podgryza mi kable Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 12, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2016 Fatal1ty Gaming Headset brzydkie i biedne sluchaweczki do cs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vesther Napisano March 12, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2016 Superluxy któreś z Zalmanem jako mikro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexlu Napisano March 12, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2016 Jak Autor mówi, że mikrofon nie jest konieczny, że może go przełożyć to bym szukał słuchawek bez mikrofonu. Tak naprawdę, ciężko będzie naleźć lepsze słuchawki w tej cenie niż te które masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seldo Napisano March 14, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2016 W tej cenie tylko HD681, jeżeli możesz troche dołożyć to rozważ HD669. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się