[SPRZEDAM] XFX SPEEDSTER MERC 310 AMD Radeon™ RX 7900 XT Black Edition
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
czyli ile bedzie trwał Tau jeśli jest 125/253 i obciążę 250 wat?do ilu spadnie po jaki czasie jesli chłodzenie jest 250w+? -
Przez Zas · Opublikowano
No tak, WP zwykle ma dobre (choć w moim mieście to też różnie bywa), tylko albo metraż zjada cały budżet, a mieszkanie i tak "do odświeżenia", bo łazienka "po remoncie 20 lat temu", albo tanio, ale okolica podła lub stan "wrzuć kilka granatów i czekaj"... W ogóle mam wrażenie, że nikt niczego sensownego nie sprzedaje u mnie, poza tym, czego i tak nikt poza filpperami nie chce. A niby był taki boom na inwestycyjne nieruchomości... No, chyba że większe metraże po remontach i cena od 700k w górę, ale to opcja dla rodzin... Kupić coś od dewelopera z układem, który mi kompletnie nie pasuje i próbować wycisnąć, ile się da, a potem cały czas frustrować, ale przynajmniej mieszkając już na swoim? Szczerze mówiąc, to wydaje się kiepska opcja, choć powoli dochodzę do wniosku, że jedyna słuszna. Bo WP może i znajdę lepszą, ale władować lata oszczędzania w WP i być na nią skazany jeśli nie do emerytury, to wystarczająco długo, by potem mieć jeszcze większy, niż się na to zanosi (demografia... no, chyba że "refugees welcome"), problem ze zbyciem? -
Przez galakty · Opublikowano
Podobno wyszła łatka i Jardier testował LMDh, dalej padaka, a Valkyrie brzmi jak wiertarka po udarze... Ale już się trolle zlatują bo "abusing cold tyres", no może i tak ale nawet na zimnych oponach auta tak się nie zachowują, widać że fizyka z traktorów wzięta -
Przez bergercs · Opublikowano
Czekamy na komentarz "specjalisty od bębenków" /on pewnie czeka aż "jego zdanie" podadzą w ruspublice/.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi