Jaki zasilacz 850w lub 1000
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KaniaPC · Opublikowano
Teraz z tanich i dobrych to Kumho Ecsta Sport PS72, polecam obejrzeć test: https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/The-BEST-Summer-Tyres-for-2026-Tested-and-Rated.htm -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
@up Jak możesz być taki wredny Daj koledze śnić -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Bo niektóre chcemy, bo niektóre chcą inni użytkownicy. To nie znaczy, że masz tworzony przez nas kontent dzielić jak ci się podoba. To dość proste do zrozumienia. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Właśnie rozpocząłem. Wybieram poziom Obłęd i mam nadzieję, że nie będę obłąkany. Najwyżej zmienię trudność, jeśli będzie za ostro. -
Przez Zas · Opublikowano
Ghostwire: Tokyo Gra wyglądała tak specyficznie na gameplay'ach, że bałem się kupić wcześniej i byłem mocno sceptycznie nastawiony do gamepla'u, a bezpośrednio po zakupie musiałem odpalić pomimo sterty wstydu jak na dzikim wysypisku śmieci. No i owszem, już na pierwszy rzut oka widać, że walka będzie tutaj specyficzna - ale na pewno ciekawsza, niż by to wynikało z obejrzanych filmów. Co jednak najistotniejsze - nie powinno to mieć żadnego znaczenia, bo klimat i design świata są tak kapitalne, że naprawdę szkoda byłoby tę produkcję pominąć. Do tego całość jest naprawdę fajnie zagrana, a cinematici - przynajmniej te początkowe - robią bardzo dobre wrażenie. Oj, będzie strzelanie fotek w dedykowanym trybie...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi