Prośba o pomoc w doborze podzespołów – PC do pracy (programowanie, Docker, VM) i okazjonalnego grania
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdzichon · Opublikowano
No generowanie najlepiej działa jak i tak jest już płynnie -
Przez CrooV · Opublikowano
Chciałem pograć w coda z bratem więc załączyłem na szybko XMP/6000 tryb 1:1 nic nie pokazywało bsodow, zrobiłem reset też nic, odpalilem windowsowy test pamięci i nic nie znalazł, wcześniej na nastawach customowych cl32 wykazał problem po 30 sekundach i zaciął się Aktualnie ustawiłem jak wczesniej 6000/ 1:1 32-38-38-50 i resztana auto i normalnie leci checking oraz bez bsodow ,są jakieś nastawy powyżej co można zmienić co mogą powodować te problemy? -
Przez Katystopej · Opublikowano
120km po Jurze w ramach "spaceru" poobiedniego zalana obwodnica Bolesławia, ta słynna za 7mln zł, powstające jezioro w Bolesławiu, zamek w Smoleniu i Zamek w Rabsztynie. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
To wszystko prawda, natomiast mniej wyborców koalicji może iść głosować. Po prostu widząc marne efekty obecnych rządów wielu machnie ręką i nie pójdzie wcale nie pójdzie głosować. Ja coraz mniej śledzę co się dzieje na arenie politycznej, bo widzę, że rządzą nami idioci, czy PiS za czy za PO. Jak mam popierać kogoś, kogo nie obchodzi to jak się żyje zwykłym ludziom? Oni zapomnieli po co tam są, sterują państwem z pominięciem nas. Ja chcę wiedzieć realne efekty - usprawnioną służbę zdrowia, efektywne szkolnictwo, tańszy prąd i rozwój przemysłu. Naprawdę jestem już zrezygnowany i jak koalicja niczego nie ruszy, to niech sobie rządzi PiS, mam to gdzieś. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Witam, może ktoś chętny: 1. Tester diagnostyczny kingbolen S6, użyty z 10x, tester dobry do diagnozy aut (sporo parametrów rzeczywistych do odczytu, możliwość wrzucenia podglądu na wykresy itp), jakieś tam kodowania ma, aczkolwiek potrzebowałem czegoś z kodowaniami na poziomie OE, więc kupiłem launcha. Tester zakupiony z alie, oczywiście aktualizację itp, śmiga po online. W sieci można sobie obejrzeć recenzje sprzętu. Mam możliwość darmowego zwrotu, aczkolwiek zostałem poinformowany, że jeśli aktywowałem licencję to zostanie mi potrącona jakaś kwota, a ja nie chcę tracić na sprzęcie, którego nie używałem praktycznie. Licencja na wszystkie auta. Cena po kosztach 750zł 2. Płyta asus B650-a strix wifi. Płyta ma przepracowane około 100h, kupiona z uszk kartonem, płyta była nowa (mam gdzieś foto). Pozostało około 33m gwarancji, dowód zakupu z rtv euro. Jest antena wifi, jakieś akcesoria i te oryginalne plastiki do montażu chłodzenia, których nie widać na zdjęciu. Sprzedaję, ponieważ kupiłem wyczynowy ram, a niestety ta płyta nie jest stworzona do bicia rekordów. 6400mhz cl26 bez problemu ogarniała u mnie. Cena 650zł 3. Lexar ares v2 6000mhz cl26, 2x16gb, według spd edycja limitowana, solidne radiatory, rgb. Całkiem fajny bin, 6200mhz cl26 stabilne na +- 1.45v, 6400cl26 na +- 1.55v, 8000mhz cl36 stabilne na +- 1.38v , cl34 +- 1.48v. Ram kupiony 2tyg temu, zgłosiłem zwrot, jak do 25.04 nie znajdzie się chętny, to je odsyłam. box, i oczywiście dowód zakupu na osobę prywatną. Cena bez negocjacji, sprzedaż po kosztach cena 569zł 4. G.skill 2x32gb 5600mhz cl36 hynix mdie,, śmigają na 6200mhz cl30 +- 1.4v, niestety brak dowodu zakupu (tak mnie na olx człowiek wydymał). Może doślę dowód zakupu, bo nawet wiadomości nie odczytuje to kto wie. Ram sprawny, przetestowany. Nie robią 6400cl30 poniżej 1.45v, więcej napięcia im nie dawałem. W akcie desperacji, kupiłem 2x24gb, więc te są mi zbędne Cena 540zł Odbiór osobisty kuj-pomorskie koło Torunia, możliwa wysyłka.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi