9800x3d - prosba o ocenę zestawu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
Taaaak xDDD Bo cisniesz, że dorosłe chłopy a robią modę na sukces podczas kiedy dokładnie to samo robiłeś wtedy z tym Asrockiem. To była jakaś krucjata normalnie, co post to cisniecie na tego asrocka, już wszyscy znali temat a ty przeżywałeś to jak mrówka okres. Zrób z tym co chcesz, I am out. Pamiętam jak było i dziwne, że nagle próbujesz tutaj prostować kolegów jak nie tak dawno sam tego potrzebowałeś. W moim odczuciu wyszedłeś po prostu na hipokrytę. Tyle ode mnie. Pozdrawiam. -
Przez bofff · Opublikowano
i spojrzał on na te kłębowisko złączek i zadrżał i począł on giąć rurki na nowo a szpetnie przy tym klnąc -
Przez Slayer · Opublikowano
Mnie linux pokonał wielokrotnie co kilka lat próbowałem wracać ale dałem sobie spokój. Pierwszą dystro jaką miałem to było ubuntu. Były problemy z kodekami tam do anime bo miałem niektóre takie anime gdzie bez odpowiednich kodeków było problem z napisami. Jedyną solucją był windows z pakietem kodeków CCCP. Potem miałem fedorę i to już był absolutny dramat, system praktycznie od razu poleciał bo nie było sterowników do mojej karty wifi (broadcom) więc nawet nie potrafiłem uruchomić tam internetu a komputer bez internetu to chyba nie mój klimat. Jeszcze była jedna akcja no ale dobra tyle lat temu, że już na pewno to naprawili. W 2012 roku kupiłem sobie monitor 120hz i za cholere nie szło w linuksie ustawić tych 120hz. Szukałem na polskich forach pomocy i wiecie jak sie skonczylo? Pytali się mnie po co mi taki monitor w ogóle xDDD a potem ktoś skwitował, że pod linuksa to trzeba się wcześniej rozeznać żeby kupić kompa pod to, stwierdziłem że chyba nie. Za to u rodziców na starym laptopie zainstalowałem puppy linux i jest elegancko, do przegladania internetu wystarczy Może minta im kiedyś wrzucę? Słyszałem dużo dobrego o tym distro. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Cel uświęca środki. Nie każdemu musi forma odpowiadać - sukcesem było trzymanie problemu na świeczniku. A sam nie jestem zupą pomidorową aby każdy mnie lubił Powiedzmy, że mam to w poważaniu. Rozwiniesz myśl? Wydaje mi się, iż trafiłem w punkt. I to zgodnie ze stanem faktycznym i bez złośliwości.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi