Konkurs z okazji premiery Doom: The Dark Ages - wygraj kod do gry na PC!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
hmmm użyłem innego kompa, reszta została: dostawca VPN ten sam, kraj ten sam, lekko inne IP. Nie wiem czy to sprawiło, że mogłem więcej, czy może to oni po swojej stronie zmieniają, a może to kwestia shadowbana na danego providera chwilowych skrzynek e-mail, albo może obciążenia w danym dniu, czy może kwestia tego, że konto założone dawnie. Ale znowu mogłem zrobić 20 filmików bez problemu. Pewnie po prostu hardware fingerprinty zebrało i uznało "nie do, temu to już starczy" wcześniej A tu ciekawostka, przy pomyłce przy wybraniu pliku video się załadował obrazek z dwoma alienami. Oba są z Groka zrobione z text-to-image. Potem tym obrazkiem image-to-video, a tu niespodzianka: AI potrafi robić interakcje pomiędzy "panelami komiksów" najwyraźniej bo potraktowało dwóch alienów jak byli obok siebie icecream.mp4 BTW. Też Wam się audio rozjeżdża czy to tylko na moim kompie jest problem z synchro? (w prompcie chodziło o to, żeby sobie samemu na leb tego loda przykleił, ale to moja wina, a nie Ajaja, można to poprawić a kilkanaście sekund później już mieć gotowy, poprawiony efekt. Szybkość tego Muskowego Ajaja na prawdę zadziwia. -
Przez sino · Opublikowano
Bańka AI może zarżnąć Xbox-a i mocno podkopać Microsoft (ostatnio spadek o 10%). Przypominam: -RAM -pamięci do GPU -SSD A Microsoft porzucił tę generację (szykując się na zmianę w 6-7 lat) Przypominam: -PSX 1994 -PS2 2000 -PS3 2006 -PS4 2013 -PS5 2020 -więc PS6 w 2027 to oczywitość. Tyle, że Sony może zaczekać i opóźnić generację choćby na 2030. Nie sądzę by te firmy wydały konsole w 2027 w szalonych cenach (nawet jeśli zaklepały produkcję to nie 50 mln sztuk, casuale konsol po 999$ nie będą kupować). -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie istnieje procesor 14500K czy KF jest tylko 14500 więc każdy ma integrę. -
Przez eNeSik · Opublikowano
Zaraz sie okaze, ze "a sorki, jednak mam KF" albo jak mu ktos skladal to wrzucil mu procka z KF Tutaj w ogole dziwne rzeczy sie dzieja. Wlasnie sie okazalo, ze podpina monitor kablem DP (iGPU) do monitora (DVI) ktory to ... nie ma DVI Ja juz nie wiem o co chodzi -
Przez Katystopej · Opublikowano
Imielin - najbardziej na południe wysunięta dzielnica Sosnowca
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi