Modernizacja jednostki.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
nie zbankrutują bo to nie jakaś Korea czy inne małe państwo. Rosja to wielki kraj z surowcami i 130mln ludzi. Mają całą Azję która jest obecnie sercem produkcji. Będzie coraz gorzej żyło się Rosjanom ale to prędzej Ukrainie zabraknie ludzi i środków niż Rosji. -
Przez Dimazz · Opublikowano
i teraz pytanie czy będzie odbicie do 100k $ i więcej czy nie. -
Przez Decus · Opublikowano
Oglądam Rycerza i jest doskonały. Meczę też Fallouta który strasznie mnie nudzi, wszystkie retrospekcje przewijam, jest tego za dużo, dlaczego z bieżących wydarzeń nie mogę dowiedzieć się nic o motywacji bohaterów i historii wydarzeń? Obejrzałem 5 odcinków i tylko 4 byl bez przewijania Dociągnę do końca ale jak narazie meh -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Jedyna niewiadoma w MX-7 to jej żywotność, bo nowinka. Znamy wszyscy historię nieudanej MX-5 co w mgnieniu oka schła na wiór. Pod tym kątem MX-6 pewniejsza ale pamiętajmy, że producenci past z Arctic włącznie potrafią z roku na rok zmienić skład (często na gorszy) i mamy do czynienia z inną pastą pod tą samą nazwą. Nowy rok się zaczął... Ja bym chyba poszedł w MX-7 mimo wszystko. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Komentarz o elektrycznym BMW został przeniesiony. Gordon, tyle że to nie jest mróz No i pytanie czy auto stało na zewnątrz? Ale przy takiej temperaturze, to już nie ma tak dużego znaczenia No i nie miałeś korków, które diametralnie pogarszają sytuację w takim przypadku. Swoją drogą, jeśli dobrze pamiętam, to e-Power nie potrafi ogrzewać kabiny nim silnik spalinowy nie włączy się, tak? Czy źle pamiętam?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi