Adapter
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Marcusfff · Opublikowano
To wygląda raczej jak niedbała obróbka wydruku 3D. Tak samo jest wyryte od wewnętrznej stronie rotora, przy łopatkach. Czy zrywałem plombę, nie pamiętam, ale chyba zwróciłoby moją uwagę, gdyby była rozcięta. Zastanawiam się, bo mam drugą pompę od Watercoola i ona ma wirnik luks. Może podmienię, żeby nie czekać na reklamację. Z drugiej strony zostanie mi wybrakowana pompa, której chyba już raczej nie sprzedam. -
Przez Karro · Opublikowano
Jest bydle,niestety to jedyne co mi imponuje w radeonie do dzisiaj czesc dx11 chodzi słabo lub bardzo słabo -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Powoli pada. Spada ilość użytkowników, coraz więcej aktywności botów. Były statystyki, ale nie chce mi się szukać. Problemem jest też ograniczona konkurencja, bo nie jest nią reddit. Tamtejsza moderacja /r/Polska to absolutny rak. Dostałem bana za to, że wyśmiałem typa (nie jakoś agresywnie), który pisał pół wiadomości po polsku, pół po pseudoangielsku i nic się nie dało go zrozumieć. Wręcz bolało mnie fizycznie czytanie czegoś takiego -
Przez aureumchaos · Opublikowano
tak tylko powiem ze jak kupowalem swojego 9700k 5 lat temu to byl chyba tez jakis problem z procami bo zaplacilem za niego 2200
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi