Send1N 5 275 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Interfejsem z tego co pamiętam to więcej osób polecało commanda bo możesz też w nim wyeksportować ustawienia softu do pliku. 1
miro 1 009 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu zainstalowałem obydwa, tutaj widziałem screeny z command, a instrukcja do g6 kierowała linkiem do connect odinstalowałem connect zainstalowałem najnowszy firmware, bawie się dobrze że można rgb wyłączyć tak logo na obudowie jak i podświetlenia gałki 2
caleb59 1 762 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Jak rzucisz okiem na główną stronę produktu na creative.com to w wielu przypadkach znajdziesz stosowną informację. 1
miro 1 009 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu chciałem zrobić jak człowiek i popatrzyłem w papier, a tam connect karta prawie nowa, myślałem że instrukcja też świeżynka, niewazne co mogę powiedzieć... ładnie to gra, inaczej niż xonar, trzeba się przyzwyczaić, pobawić korektorem, tymi sbxami, w sumie najbardziej mi odpowiada włączone dolby głośniki niestety tylko małe edki, ale słychać różnice, jak kolega wyżej pisał, coś je odetkało... nie używam słuchawek, ale pożyczyłem na chwilę od syna zwykłe hyperx cloud i ja pieshjjelę, fajnie to gra, Marillion zabrzmiał na nowo. generalnie nie ma kosmicznego, wiadomo to za krótko, dopiero 2h się bawię, ale to tez nie przejście z alc892... ale nie żałuję, od dawna mi chodziła po głowie, żeby wywalić wewnętrzną kupiłem prawie nówkę z gwarancją x-kom na vinted w sporo niższej cenie niż b-stock.
Rekomendowane odpowiedzi