BeMajestiC 6 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Tak jak w temacie - posiadam takie artefakty na czacie facebook, czasami też na suwaku przeglądarki. Wszystko oprócz tego działa bezproblemowo - gry, filmiki itd Mam karte gigabyte rtx 3060 i Mam tak samo na microsoft edge i google chrome Edytowane 5 Czerwca przez BeMajestiC 1
Send1N 2 454 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Wyłącz testowo akcelerację sprzętową w przeglądarce
BeMajestiC 6 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 33 minuty temu, Send1N napisał(a): Wyłącz testowo akcelerację sprzętową w przeglądarce dalej to samo --edycja-- na firefoxie tak nie mam zainstalowałem na nowo microsoft edge i artefakty wciąż są. Edytowane 5 Czerwca przez BeMajestiC
caleb59 854 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Też to u siebie zauważyłem - Chromium ma znowu jakieś problemy z akceleracją sprzętową w tym serwisie lub to Facebook jest winny, trzeba czekać. Edytowane 7 Czerwca przez caleb59 2
Send1N 2 454 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Mnie to zastanawia jakim cudem po wyłączeniu akceleracji nadal jest to samo
BeMajestiC 6 Opublikowano 7 Czerwca Autor Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Już myślałem że grafika mi świruje, bo nawet po formacie dalej tak jest. Dzieki za info! Edytowane 7 Czerwca przez BeMajestiC
Send1N 2 454 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Podobny cyrk z artefaktami w przeglądarkach bazujących na chromium był chwile temu i to był bambol na skalę globalną, z włączoną akceleracją sprzętową mogło wywalać losowe artefakty podczas przeglądania neta, sporo osób myślało że ma coś z grafiką Przykładowy temat
caleb59 854 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Żeby nie być gołosłownym (czarne elementy sam dodałem by zamaskować rozmówcę) widać te same kreski co u autora, mam ciemny motyw więc to też nie robi różnicy... Edytowane 7 Czerwca przez caleb59 1
Rekomendowane odpowiedzi