Zabezpieczenie karty SIM kodem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Od czasu akcji hanukowej Pan Braun zobaczył, że na takich akcjach niszczenia czegoś można zrobić sobie dużą darmową reklamę... Ale kto to nakręca? Dzieci co w domku siedzą u rodziców i dostają kieszonkowe, a życie znają jedynie z filmów i to kiepskich jakie dzisiaj są. Te dzieci masowo na studniówkach zaczęły sobie robić eventy gaśnicowe. Powstało wiele gadgetów upamiętniających to jakże "wiekopomne" dzieło Pana Brauna... Może część tych dzieciaków coś tam z polityki wiedziało, ale najwięcej to sobie dla jaj zrobiło no bo starszy Pan zniszczył świece w Sejmie... Niestety te dzieci od gaśnic znów dla jaj wybrały Pana Nawrockiego na Prezydenta.... Braun zobaczył, że 1,5 roku później poparcie z błędu statystycznego mu skoczyło do 6%... Czekamy więc aż coś odwali w synagodze albo może jakiegoś Rabina albo osoby LGBT obleje jakimiś substancjami... To mu nakręca rozgłosu bo taki mamy świat, że im coś bardziej kontrowersyjne tym lepiej się sprzedaje, także politycznie... W takim 1946r. to by nikt tego nawet nie zauważył, ale mamy tak bardzo ugrzeczniony świat, że dzieciakom potrzeba wrażeń... Jak dla mnie to taki 1900 r... Za 14 lat te dzieci wywołają wojnę światową... Ponieważ kompletnie nie zdają sobie sprawy z niczego... Podobnie było w okolicach 1900r kiedy świat był w miarę stabilny i bezpieczny, aż dzieciom zachciało się iść na wojnę... Wtedy to była motywacja romantyczna, żeby coś przeżyć, żeby zaimponować dziewczynom... Teraz to będzie motywacja gamingowa, żeby przeżyć coś co ma się w grach... Niestety wojny rządzą się swoim prawem i dynamiką i niejako skutkiem IWŚ była już bardzo brutalna i krwawa IIWŚ... A teraz jeszcze mamy atom w rękach państw. -
Przez lysyn · Opublikowano
No nie. Wyjechałem na urlop z laptopem. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Wybuchy są w całym Iranie, izraelskie samoloty latają bezkarnie niczym na ćwiczeniach. https://edition.cnn.com/world/live-news/israel-iran-strikes-news-06-12-25-hnk-intl Wygląda na to, że Iran póki co jest bezbronny. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Hmm... ciekawe. Sam mam zrobione tak, że korzystam z konta lokalnego, które utworzyłem przy instalacji systemu. Dodatkowo w sklepie MS zalogowałem się na swoje konto i wybrałem opcję logowania wyłącznie do aplikacji (pojawia się wtedy pytanie czy tylko właśnie do aplikacji czy dodać również do systemu). Tak mam aby mieć dostęp do swoich zakupionych rzeczy jak Office czy dwie () gry na Xboxie. Taki patent stosuję już od lat i działa. -
Przez Keleris · Opublikowano
Gigabyte nie miał dobrego modelu r390, w sumie dziwne bo abstynent gtx 970 miał wersje z trzema wentylatorami. Dzisiaj ogarnąłem Ti4200, wentylator już ktoś wymieniał, zamontowany na klej ale już ledwo chodził więc założyłem chłodzenie z aliexpress, na tylną blachę chciałem założyć termopady do chłodzenia pamięci ale niestety 0.5mm pad i montaż na tylko dwie śruby po przekątnej i pomysł się nie powiódł. Karta kolorystycznie pasuję idealnie do płyty głównej i chyba już tutaj zostanie, teraz jakie radiatory zamontować? moim faworytem są miedziane ale niebieskie aluminiowe też fajnie wyglądają. @RemiKo Niestety bartek nie jest w stanie wykręcić nawet zbliżonego wyniku do pięknie skrojonego Turiona, u mnie rdzeń max 285mhz, pamięci idą 600mhz. Sterownik 44.03 i wyniki poszły do góry.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi