Call of Duty Black Ops 7
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Oby wpadli, solidny kryzys giełdowy bardzo by nam się wszystkim przydał. I nie chodzi nawet o elektronikę. -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Niezła kasa oraz niesamowite obciążenie dla budżetu, który już jest jaki jest... Ponadto kolejne problemy z niedoborem pracowników, problemy z (już) niewydolnym systemem emerytalnym itp Nie no, to naprawdę zła drogę. Jakaś tam wędka jest dobrym pomysłem, ale ta wędka powinna być przemyślana i raczej nie iść w stronę typowego kolejnego "ileś tam plusa" na konto. Zresztą mam w ogóle duże wątpliwości w jakieś wyraźne i długotrwałe wybicie wskaźnika liczby urodzeń. Zobacz ile państw w Europie się z tym zmaga i nie mówimy tu o jakimś trzecim świecie. Dobrobyt wcale nie idzie w parze z większą demografią. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Oj tam USA stawia wszystko na wyścig o AGI, myślą że gdy osiągną przełom w AI to nadrobią braki w przemyśle i utrzymają prymat... A do tego potrzeba w ciul pamięci, więc żebrzą. Myślę że wpadli na minę, a jak się wyłożą to lepiej nie być schwytanym przez tonącego. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/asuss-new-800-series-boards-get-64mb-bios-but-integrated-wi-fi-drivers-may-be-dropped-later-for-future-am5-cpu-support -
Przez zgreg · Opublikowano
Siema ziomale , nowy zas. w budzie , BIOS updated - jakieś poropzycje jakie gry zapuścić przed / po - zmianie gafiki / proca żeby zobrazowac rórżnice
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi