Call of Duty Black Ops 7
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja też nie wiem, ale domyślam się, że to jakieś tokeny rabatowe -
Przez GordonLameman · Opublikowano
W sensie, że co? Temat głupi, ale nic tam nie pisał o tym, że chce je kupić Nie zawsze też trzeba być fanbojem hądy, a jednak jesteśmy gdzie jesteśmy Nie wiem czy decydującą, ale zapytał o to i rozważa. Ja pamiętam jak ludzie się śmiali z Cayenne, Hummera, Mustangów, Durango i innych duży aut, że mają założone LPG. I argumentem było to, że jak kogoś nie stać to niech nie montuje bieda-LPG. Ale doszedłem do takiej zabawnej konstatacji, że Ci co sie tak śmiali jeżdżą pewnie prawilnie na benzynie jakimiś zwykłymi kompaktami (przysłowiową Skodą), a ten do którego się rzucają w rzeczywistości spełnił jakieś swoje motoryzacyjne marzenie. I to on jest zadowolony z życia. Sugeruję zatem nie wtrącać się w cudze sprawy bardziej niż ktoś sobie tego życzy i doradzać w zakresie o jaki prosi, a nie leczyć jakieś kompleksy -
Przez kapcer · Opublikowano
Opony Linglong na pierwszym miejscu w teście hamowania na mokrym i suchym, pokonują m. in.: Continental PremiumContact 7, Pirelli Cinturato C3, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, Michelin Pilot Sport 5. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Przecież pisałem już nie raz, te złącze nie powinno dawać z siebie więcej niż 300W i 5A na drucik. I nie byłby żadnych kłopotów. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Dopóki kasa będzie płynąc to nic się nie zmieni. Dopóki się nie nauczymy głosować portfelem możemy winić tylko siebie za ten stan rzeczy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi