Jak rozmontować monitor Samsung 940BW
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
@Solo nie ma najtaniej,wbiłeś w fatalny moment na zakup hardware...najgorszy możliwy jeśli chodzi o ram DDR5,NVME i GPU bo reszta gratów jeszcze nie zwariowała cenowo więc rób koszyk z komponentami i postaramy się go skorygować o najlepsze możliwe wybory na dziś. Co będzie za pół roku nikt nie wie ale lepiej mieć nowego kompa jak nie mieć. To co Der8auer wspomina o wpływie cen miedzi na elektronikę sugeruje że może być jeszcze gorzej Możesz czekać,możesz kupować ze słabszą kartą graficzną konfig Ty decydujesz Ty określasz budżet. -
Przez zlotnik · Opublikowano
Mi się gra mega podoba dawno w nic tak nie grałem mam już 350H fakt gra dużo ma bugów ale gameplay jest super akurat mi siadł idealnie -
Przez VRman · Opublikowano
Wolski z kanału WoW i cyklu na KZ pt. "Militarne Zero" chyba pierdolety puścił na temat swojego odejścia, bo się zorientował, że widzowie jego filmików nie bardzo lubią ruską propagandę i obecność Wolskiego w tubie propagandowej rusków No po prostu chce się skupić na swoim kanale. Bo jak szedł do KZ to nie chciał Poza tym jeszcze ci: https://wykop.pl/link/7886317/pracownicy-stano-maja-dosc-odejscia-z-kanalu-zero-po-prorosyjskim-reportazu Ja się tylko pytam - a gdzie mieli rozum, gdy KZ robił laskę ruskiej propagandzie? Przecież to było widać nie raz w przeszłości. Czemu dopiero teraz? Mam rozumieć, że to jest ich sumienie, a wcale nie kalkulacja i troska o swoją popularność w przyszłości? Ale i tak plus, że przynajmniej mieli odwagę powiedzieć wprost, a nie jak Wolski wypierdzieć starą, ograną PRową regułkę i nara.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi