pytanie dotyczace plyty glownej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jest kolosalna różnica, choć myślałem że to jest jakieś F2P, a tu jednak chcą kasę, nie dużą bo nie dużą, i tych ludzi przyciągnęli. W robocie dzisiaj mam czas, więc z ciekawości popatrzę jak w to ludzie grają. -
Przez Fatality · Opublikowano
Nie jest łatwo rządzić takim mocarstwem, budzić się każdego dnia w bólu...bo jedną rękę Bibi trzyma cię za jaja, a w drugiej trzyma kompromitujące cię materiały Wg. amerykańskiej prasy israel przekazał Trumpowi przed wojną, że Iran podda się w 3 dni i będzie po sprawie. Ale dla mnie opcja nr1 jest bardziej prawdopodobna. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Paliwo na full to i temp płynu na full, a co! Przynajmniej wiadomo że nie bieduje -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Klakier1984 Jesteś idelanym potwierdzniem tego co pisałem Mamy czasy przedwojenne i nawet w służbie zdrowia są wdrażane duże cięcia. Zmniejszenie diagnostyki będzie bolesne. Wyborcy koalicji raczej zaakceptowali sytuacje i to, że podniesienia progu nie będzie. I wówczas Pełczyńska wrzuca projekt, bez absolutnie żadnych szans na wdrożenie. Za to rozdrapujący teamt niewygodny dla koalicji, który zdążył przyschnąć. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
To popatrzcie jak ładnie są działeczki na torze poznań rozrysowane już na geoportalu...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi