Zapraszam do obejrzenia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez rookie0 · Opublikowano
Pamiętajcie, że oprócz "notatnika" będę też z innych programów korzystał Photoshop, Illustrator, czasem 3ds max. No i tutaj zależy mi właśnie na niezawodności. Czasem komp po 12h+ dziennie chodzi. Nie jest "dociskany" ale jednak roboczogodziny rosną w szybkim tempie. Ogólnie dość luźno podchodzę do podzespołów, ale każdy chyba ma jakieś doświadczenia z daną firmą, które rzutują na dalsze preferencje Jak wspomniałem, mam i7 930 i Rampage II Extreme od Asusa -> od wielu lat (prawie 14?) sprzęt ten działa bez jakiejkolwiek awarii. Stąd wybór MOBO od Asusa i procka od Intela. Jeśli chodzi o kartę, to też bardziej mi w stronę czerwonych, bo miałem kiedyś nvidie (wielki temu) i źle wspominam Zdaję sobie sprawę, że sporo się zmieniło ale niesmak pozostał. Troszkę zmieniłem ten zestaw. Jeszcze oczywiście będę rozważał wasze propozycje dlatego jeśli ktoś chciałby coś dodać od siebie, to będzie mi miło. -
Przez voltq · Opublikowano
Oni opluwają nas i rząd w Polsce a wicepremier odpowiada głośnym sprzeciwem , to już nawet nie jest cyrk , bardzo mocne poniżenie całej Polski przez Ukrainę, więcej godności ma dziad proszalny pod kościołem -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Obie jakoś przeszły mi koło nosa. Choć ta pierwsza zacniejsza (chyba) graficznie od drugiej, pomimo starszego motoru. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@wallec Mam radiatory EK Monarch na ram. Stosowałem je na DDR4. Podobno siąda też na DDR5. Mam i blok EK Monarch na 4 moduły, top acetal. Mam też radiatory z pamięci OCZ DDR3 Reaper. -
Przez Gret · Opublikowano
Jeśli 3080 to 100% a 4090 200% to masz zysku 100% a nie 200%? Generalnie 4090 średnio podwaja wyniki 3080 czyli jest 100% szybsza.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi