RTX 4060/4060ti - ma byc tanio :)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Jako były posiadacz A2 - zakręciła mi się łezka w oku: https://elektromobilni.pl/audi-a2-e-tron-juz-oficjalnie-znamy-pelne-dane/ Jakby istniała wersja z aku pod 100 kWh to szarpałbym jak reksio szynkę. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mialem kilka monitorow IPS i dwa oledy na roznych matrycach wiec wypowiadam sie nt tego co mialem i wlasnym doswiadczeniu. Ty natomiast skoncz kolejny raz robic z siebie idiote i wmawiac mi czegos co nie jest zgodne z prawda i pisac mi ze wypowiadam sie nt czegos czego nie miaelm -
Przez skypan · Opublikowano
To wytłumacz. Dodam jeszcze resztę. § 3. W przypadkach wskazanych w § 1 i 2 nie jest wymagane uzyskanie zgody prowadzącego postępowanie przygotowawcze. § 4. Odpowiedzialność za wszelkie roszczenia powstałe w związku z czynnościami, o których mowa w § 1 i 2 ponosi Skarb Państwa. Odpowiedzialność Skarbu Państwa obejmuje również obowiązek złożenia oświadczenia o odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie oraz obowiązek zapłacenia sumy na wskazany cel społeczny. § 5. Do odpowiedzialności osób, o których mowa w § 1 i 2, stosuje się odpowiednio art. 119-121 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. - Kodeks pracy (Dz. U. z 2025 r. poz. 277, 807, 1426 i 1661 oraz z 2026 r. poz. 25 i 473), zwanej dalej "Kodeksem pracy". -
Przez voltq · Opublikowano
W mieście na ps5 pro mam te lekkie przycinki jak w KCD 2 w wersji na premierę w kuttenbergu , czyli procek nie wytrzymuje na konsoli -
Przez Above · Opublikowano
Czyli czekamy na FSR 5 z podobnym poziomiem :p tylko po drodze muszą naprawić FG szybko.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi