Áltair 274 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Koleś z 3 promilami kontra krawężnik. https://boop.pl/rozne/pijany-30-latek-jechal-hulajnoga-bylo-blisko-by-doszlo-do-tragedii 1 1
Krystian03 13 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Często mam tak że wychodząc z budynku nie widać czy jedzie hulajnoga a chodnik nawet nie ma 1,5 metra i ciekawe kto byłby wtedy winien jak się nie zdąży postawić kroku na chodnik a tu rozpędzona hulajnoga.
Camis 5 983 Opublikowano Czwartek o 18:03 Opublikowano Czwartek o 18:03 https://uwaga.tvn.pl/reportaze/po-wypadku-kamil-zapomnial-nawet-jak-nazywaja-sie-jego-rodzice-teraz-16-latek-uczy-sie-wszystkiego-od-nowa-st8792305 1
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano Piątek o 06:00 Opublikowano Piątek o 06:00 Smutne, ale dzięki takim filmikom może coś dotrze do niektórych młodych głów. Choć na 10 to jeden pomyśli. reszta to pewnie mówi "a mnie to nie spotka", "ja jeżdżę ostrożnie" itp itd Choć ta "hulajnoga" to wygląda jak od Batmana :E
sabaru128 174 Opublikowano Piątek o 10:44 Opublikowano Piątek o 10:44 xd, szkoda że tylko takie wypadki pokazują. Jakby nie patrzeć to niestety zdarzają się też wypadki z udziałem samochód vs samochód, samochód vs pieszy, samochód vs ślizga nawierzchnia czy samochód vs nieuwaga gdzie ludzie tracą zdrowie czy nawet życie. Tego już tak nie pokazują natarczywie tylko czepiają się tych na hulajnogach. Nie powiem bo jest z tym problem ale to nie tylko wina osoby jadącej na hulajnodze. 1
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano Piątek o 10:51 Opublikowano Piątek o 10:51 (edytowane) Temat jest o hulajnogach a Ty wskakujesz z wypadkami auto vs auto itp... borok rozum. Wjeżdża taki na hulajnodze na przejście do pieszych bez jakiegokolwiek rozglądnięcia się i to nie jest wina osoby jadącej na hulajnodze Twoja logika jest porażająca albo przerażająca, te drugie słowo lepiej pasuje. Co to jest ślizga nawierzchnia?? Nie odpowiadaj. Edytowane Piątek o 10:55 przez AndrzejTrg 2
sabaru128 174 Opublikowano Piątek o 14:32 Opublikowano Piątek o 14:32 Zależy jaka sytuacja. Jeżeli wjeżdża tak jak piszesz na przejście dla pieszych to wina jest też tego co jedzie na hulajnodze. Ale jeżeli przy okazji wymusza pierwszeństwo samochód to jest też wina kierowcy. Choć nie zawsze.
Rekomendowane odpowiedzi