Tylko w ten weekend. Tylko w aplikacji x-kom. (XFX Radeon RX 7800 XT SPEEDSTER QICK319 CR 16GB GDDR6 za 1 999 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Stjepan · Opublikowano
Warioland 2, Super Mario Advance, Teenage Turtles Advance, River Raid i Syphon Filter PSX. Odpoczywam od grania na PC. -
Przez Nyxar99 · Opublikowano
Cześć, Chciałbym złożyć kompa najtaniej jak mogę do gry w 1080p na używanych częściach. Aktualnie mam mało czasu na gre, więc komputer będzie "przejściowy" na około rok, wtedy kupie sobie high-end. Generalnie celuje max w 1000 zł ale im mniej tym lepiej, jak wyjdzie 600-700 zł to miodzio. Co już mam?: kartę graficzną RX 6600 8GB, dysk Lexar nm710 1TB i Windows 11 box więc powinno być prościej? Troszkę już poszukałem sam i mniej więcej coś wybrałem, akurat na promocji są takie kości: RAM, do tego procesor r5 3600 i zasilacz (tu akurat nowy) darkflash aigo 600w ale nie mam pojęcia jaką płyte do tego wrzucić. No i wiadomo obudowa ale to już kwestia poszukania na spokojnie co się podoba. A może w ogóle lepiej to zrobić na innych częściach? Z góry dziękuję za odpowiedź -
Przez trepek · Opublikowano
Mam podobnie. Prewencyjnie po jednym czołowym polityku z każdej partii. Biorę po 500zł i słucham Państwa, kogo wystawiacie. -
Przez Camis · Opublikowano
Bo to jeden?, to gówno prawo w ogóle nie działa: https://motoryzacja.interia.pl/przepisy-drogowe/news-uzbieral-34-zakazy-prowadzenia-absurdy-polskich-sadow,nId,20355528 -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Pierwsze 3 pomiary fans na 100% 59C@ 598W 57C@553W 53C@456W Zaczely bolec uszy i zmniejszyl obroty 56C@399W 54C@331W
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi