Skocz do zawartości

Windows 10 - brak Defendera, brak ustawień zabezpieczeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od momentu podjęcia ryzyka instalacji pewnego oprogramowania mam problem z ustawieniami zabezpieczeń. Defender w tle prawdopodobnie działa, bo potrafi kasować niebezpieczne pliki, natomiast po wejściu w opcje zabezpieczeń nie mam kompletnie nic, całe okno szare. Próbowałem uruchomić wsreset i sfc /scannow bezskutecznie, pendrive instalacyjny Windows nie chce przeprowadzić naprawy ani opcji "Uaktualnij". Macie jakieś pomysły? Oprogramowanie które instalowałem jest już usunięte, w gpedit czysto.

image.thumb.png.68eb432b682ed0720d32544be9e6b74b.png

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• NIE - wręcz przeciwnie  W zamierzchłej przeszłości i nie 15 latka tylko 18 latka w pełni legalna   W USA tak to nie działa... Każdy przypadek sexu z osobą poniżej 18 roku życia jest traktowany jako "gwałt". Bez znaczenia jest zgoda dziewczyny. Polecam bodajże 2 albo 3 sezon Californication gdzie Muddy właśnie został zbajerowany przez 17latkę, a potem miał proces  Zdecydowana większość tych dziewczyn miała powyżej 15 lat co w Polsce nie byłoby żadnym przestępstwem. Zresztą na mocy porozumienia z prokuraturą udowodniono Epsteinowi JEDEN przypadek przestępstwa i za to odbywał karę. Zmierzam do tego, że to jest oczywiście moralne bagno, że faceci manipulują dziewczynami, ale to dotyczy każdego wieku. Bo może być 14 latka z dojrzałością psychiczną 40latki i 40latka z umysłem dziecka 8letniego. Sam znam oba takie przypadki  Oczywiście w większości te wymogi prawne się pokrywają. Te dziewczyny były mocno manipulowane i mówiono im o rozbieraniu się do bikini albo masażach. Na miejscu oczywiście góra etanolu i różnych substancji i je wykorzystywano. Obecnie w taki sposób odbywa się to w Dubaju (jak sądzę) i myślę, że nadal elity tak robią tylko bardzo skutecznie się zabezpieczają. Ktoś kto ma miliony albo miliardy do wydania i lubi takie młode wyda tak dużo, że wszystko zatuszuje. Niestety taka prawda. Ale są też dziewczyny nawet tak młode co wiedzą na co się piszą i lecą do Dubaju.    Nie rozumiem dlaczego te kiedyś ofiary, a dzisiaj dorosłe kobiety milczą i wprost nie powiedzą, że Trump albo Obama uprawiali z nimi sex? Przekupione czy zastraszone? W przypadku Michaela Jacksona za wycofanie zarzutów chłopak dostał dom wart 2mln $. Jego rodzina oczywiście - zwykła z pensją minimalną więc dom wart 2mln to było coś co było niemal abstrakcyjne. Wycofał zarzuty. Michael nigdy nie odbył nawet 1 dnia pozbawienia wolności. Wszystkie zarzuty umorzono. Taki jest świat, że elity zawsze sięgały po takie zakazane owoce. Próby zniszczenia "zepsutych elit" skończyły się jak w ZSSR i Chinach gdzie zresztą w szybko powstały nowe elity, jeszcze gorsze. Niestety u części ludzi, którzy mają miliony, a być może nawet w większości takich ludzi mają tyle pieniędzy, że stać ich na realizację każdego hobby i każdej fantazji. Jak ktoś lubił samoloty to kupi sobie samolot i będzie robił kursy i tym się jarał, a jak ktoś lubi 14latki zrobi wszystko aby się z takimi umówić. Zwykły człowiek zazwyczaj nie jest w stanie zrealizować ani jednego ani drugiego lub w ograniczonym zakresie, a bogacz może sięgnąć po wszystko. Mnie w tej całej sprawie jedynie irytuje wielka hipokryzja społeczeństwa amerykańskiego. Zresztą generalnie - ludzi. Podawałem już linki do insta więc żadnych źródeł więcej nie będę bo moderacja je usunie, ale są całe agencje modelek, są nawet wybory miss nastolatek. Jest cały przemysł działający oficjalnie. I same dziewczyny, często się bardzo mocno do tego pchają.    Każdy jeden przypadek nieszczęścia tych dziewczyn. Szczególnie tych co się zabiły powinien być dokładnie zbadany, a osoby, które je krzywdziły ponieść karę, a nie robienie cyrku, że za jednego maila powołuje się zespół ds Fibaka albo Obama jest na liście Epsteina. To jest obecnie cyrk, a nie żadne ściganie ludzi co te dziewczyny skrzywdzili.
    • Cześć,   sprawdź nowe laptopy HyperX OMEN.   Polecamy:    — HyperX OMEN 15 i7-14650HX/24GB/1TB/Win11 RTX5060 180Hz za 6666 zł.    — HyperX OMEN 15 i7-14650HX/40GB/1TB/Win11 RTX5060 180Hz za 7366 zł.    — HyperX OMEN 15 i7-14650HX/56GB/2TB/Win11 RTX5060 180Hz za 8566 zł.   Sprawdź –> Laptopy HyperX OMEN   Pozdrawiamy, x-kom.  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...