Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, Coffee Banan napisał(a):

Czy mając TV 43" 4K UHD 144H z HDMI 2.1 trzeba brać jak już to PS5 Pro?  Będę grać tylko w Quality i możliwie najbliżej rozdziałki 4K UHD.

Zalezy. Ja bym bral prosiaka, nowa generacja ma miec poslizg. Przynajmniej w GTA sobie popykasz w komforcie.

Sam sie zastanawiam czy nie brac prosiaka tylko dla GTA....

• Like 1
Opublikowano
20 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

Zalezy. Ja bym bral prosiaka, nowa generacja ma miec poslizg. Przynajmniej w GTA sobie popykasz w komforcie.

Sam sie zastanawiam czy nie brac prosiaka tylko dla GTA....

Prosiaczek fajny -ale koszt z napędem to 4000zł czyli 2x wyższy niż ślimaczka((2200zł z grą ))... Myślicie, obraz ze ślimaka z rozdziałką fhd na tv 43" wyglądać będzie na mocno rozmazany?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

@Coffee Banan Ja bym bral prosiaka dla GTA. Jak GTA nie jest gra dla ciebie to smialo bierz podstawke

A jakość obrazu na tak dużym 43" ekranie? Bo np. fhd na 32" to masakra dla oczu... CZY dzięki ps5 PRO  obraz będzie wiele ostrzejszy i mniej rozmazany?

Edytowane przez Coffee Banan
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 29.07.2025 o 18:36, Coffee Banan napisał(a):

A jakość obrazu na tak dużym 43" ekranie? Bo np. fhd na 32" to masakra dla oczu... CZY dzięki ps5 PRO  obraz będzie wiele ostrzejszy i mniej rozmazany?

na 55 calach jak rozdziałka natywna ma mniej niż 1440p to jest już tragedia , jak nie lubisz grac w 30 fps to bierz pro jak nie masz podstawowego ps5

chyba ze lubisz 30 fps to mozesz wtedy brac zwykle ps5