Która płytę główna wybrać
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
O kuźwa, że to takie pogmatwane jest to nie wiedziałem. Zawsze myślałem że Godzilla jest jedna i pochodzi z Japonii, a filmy są cały czas o tej jednej i tej samej Godzilli -
Przez Kadajo · Opublikowano
Godzilla Minus Zero to sequel japońskiej Godzilli Minus One z 2022 który przecież nie ma nic wspólnego z universum amerykańskiej Godzilli które zostało zapoczątkowane filmem Godzilla z 2014 roku. -
Przez sabaru128 · Opublikowano
Aplikacja weryfikacji wieku już prawie gotowa. Z artykułu wynika że strasznie dumna jest z tego że takie coś powstało. Że to ma nam ułatwić życie. XD. Tam jest też coś wspomniane o aplikacji co powstała w czasie tak zwanego covida, która niby miała nam ułatwić poruszanie się po świecie. Mam wrażenie że rozwiązują problemy, które sami tworzą. https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-unijna-aplikacja-prawie-gotowa-tak-chca-ochronic-najmlodszyc,nId,23328670 -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@raven555 TL;DR: forumowo kojarzysz mi się jako dezynfektor Windowsa i metalowy wyjadacz — człowiek od FRST, GMER, fixlist i wywalania syfu z systemu, a po godzinach od thrash/deathu, memów i koncertowego klimatu. Czyli taki miks: „najpierw logi, potem pogadamy” + „niemiecka święta trójca thrashu ponad resztę” 😎 Krótko mówiąc: GMER w jednej ręce, thrash w drugiej — i to jest bardzo solidny build forumowicza 😄 gpt-5.4-2026-03-05
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi