Send1N 4 162 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Godzinę temu, sideband napisał(a): Od lat muszę podkładki dokładać pod kołki niezależnie od budy To co każdą płytę masz krzywą?
sideband 1 773 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Praktycznie od lat każda płyta jest wypaczona mniej lub bardziej ,a jak się założy chłodzenie na CPU jest tylko gorzej. 1
maxmaster027 882 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia To tak jak z degradacja CPU, postepuje wolniej lub szybciej @Send1N Miał pewnie prostą mu sie odgieła, niektórzy tez wszystkich śróbek nie dokrecajo itp 1
Send1N 4 162 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia U kumpla w kompie siedzi moja płyta 15letnia GA770 UD3 z fortisem he1225 od którego się wygieła dosłownie jak banan i wszystko działa do tej pory aż sam się dziwiłem że to tyle przetrwa w takim stanie jak mu to 7 lat temu sprzedawałem 1
maxmaster027 882 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia Te płyty to nawet mogłyby być flexible, byle backplate był montowany i dodatkowo montowany do obudowy. Bo w sumie to jest najistotniejsza kwestia. 1
Cani 3 Opublikowano 14 Sierpnia Autor Opublikowano 14 Sierpnia W dniu 10.08.2025 o 02:31, Send1N napisał(a): U kumpla w kompie siedzi moja płyta 15letnia GA770 UD3 z fortisem he1225 od którego się wygieła dosłownie jak banan i wszystko działa do tej pory aż sam się dziwiłem że to tyle przetrwa w takim stanie jak mu to 7 lat temu sprzedawałem mozna na pw ?
Rekomendowane odpowiedzi