Aorus Master Z390 nie wykrywa 32GB RAM, BIOS widzi 16GB+256MB, Windows 1 slot aktywny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeanPepin · Opublikowano
Ja po skończeniu fabuły z wymaksowanym statkiem zrobiłem z 4 podejścia do jednego z tych statków i odpuściłem, zabrałem kawałek ostatniego paska hp już, ale w tej ostatniej fazie jak zaczynał walić z armat i moździerz jednocześnie to pozdro poćwicz -
Przez galakty · Opublikowano
Ja zacząłem wątpić czy kiedykolwiek wyjdzie. Chyba ogram po tym DLC i zapomnę. -
Przez galakty · Opublikowano
Eeeee że co? Jak sub może dawać lepszego anti czita? Rozumiem jakieś bronie, skórki (byle bez przesady że sa OP) albo nie wiem, klany/liga płatne, ale antycheatt???? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Wszystko zależy od tego kto to robi... zwykły magazynier to będzie złodziej, ale już prezes to nie "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" to chyba na podobnej zasadzie działa. Zapytam @GordonLameman Ludzie zamawiają kartę/procesor z promocją na kod do gry, dostają produkt, wykorzystują kod i później zadowoleni odsyłają kartę/procesor. Wiem że taki proceder jest tutaj uskuteczniany. Sklepy jak widać mają wywalone jajca na to, ale czy to jest złodziejstwo czy wykorzystanie systemu bo pozwala? -
Przez oldfashioned · Opublikowano
No ale piszesz, ze nikogo tutaj 5090 nie interesuje i nie obchodzi. Post pozniej sie ze mna zgadzasz, ze nic w tym dziwnego ze w watku polowa postow (oczywiscie estymacja z instytutu) jest o 5090. Cos tutaj jest nie halo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi