Tweak Patriot Viper Venom 6000Mt/s CL30
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Seeba03 · Opublikowano
Wciśnij się gdziekolwiek w centrum Łodzi takim czołgiem -
Przez VRman · Opublikowano
To na pewno przez to. Szkoda. Nie namówiłbyś go czasem, żeby puścił jakiś test na 5 minut? Giepet mówi, że najlepiej tymi: - 3DMark – Time Spy / Speed Way – Stress Test (loop) - Unigine Superposition / Heaven (loop) 1440p/4K, wyłączony V‑Sync - OCCT – test "3D Standard" (nie "Power") Najprościej chyba w OCCT, ale to ruski program -
Przez leven · Opublikowano
No dobra, ale przy termopadach tego nie ma w ogóle. Nic nigdy nie pokazało się, jak glut. Jaki z tego pożytek, że nawalą tego aż nadmiar i to co daje ? Pewnie tańsze -
Przez Imm · Opublikowano
Jest to jakaś opcja, którą brałem pod uwagę. Patrzyłem na integracje takowego z podłogówką niskotemperaturową i z największych minusów pobieżnie wydaje mi się złożoność tego systemu, konieczność zapewnienia wody do chłodzenia(a więc prąd do pompy)/bezpieczeństwo oraz zupełnie uczciwie fakt, że nie jest to bezobsługowe. Ma też sporo zalet, więc to nie tak, że jestem kompletnie na nie, zwyczajnie się zastanawiam jak to najlepiej rozwiązać. Panele najpewniej będą wolnostojące pod kątem zimowym, miejsca na działce raczej nie zabraknie(tak jak wcześniej pisałem, celuję na start w 20 kWp. Panele z podgrzewaniem to też jest jakiś pomysł, ale takowego jeszcze nie zgłębiałem, zainteresuje się. Dzięki za sugestię.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi