Zestawy w Mega Cenach! (Biurko elektryczne Silver Monkey ED-120 black + podkładka DESK MAT L – tylko 499 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ja filmiku nie widziałem ale przecież kiedyś w syfikach wywalało się klamki, szpachlowało na gładko i drzwi z pilota otwierane były -
Przez Elder · Opublikowano
@ket_rab Spokojnie to w takim montażu się mieści a jak pod pompę a nie nad pompę dać wyjścia węży to kilka razy więcej miejsca by było. Samo mocowanie pompy (rozstaw łapek) pozwala na 4 pozycje montażu wężami góra dół lub lewa prawa wyświetlacz w sofcie ma opcję inverted czy pion intuicyjne przestawianą możliwość władowania własnych grafik itd. Nie ma tu się do czego przyczepić...na razie. Jak komu tanie wentylatory M25 nie pasują może dać coś z wyższej ligi jak Lian Li TL LCD co dwukrotnie zwiększy koszt AIO ale na pewno nie jego osiągi @DarkeVo Sorki ...z wentylatorami Phanteks M25 pomieszałem dane max rpm pracy, ale dodam że pompę jestem w stanie słyszeć jak...nosem oprę się o wyświetlacz AIO Dla porównania AIO360 EKWB Basic pompę wyraźniej słyszę nie ważne na 100% mocy ustawioną = 2567 rpm Czy 85% do pracy daily = 2362 rpm Wiem że technicznie i czasowo są to dwa modele AIO odległe od siebie (Basic ma 5 lat) ale ukłony dla Phanteksa za pompę w tym AIO i jej kulturę pracy. -
Przez j4z · Opublikowano
Hard Reset co to za lista? To o najnowszych sterach dla serii 50xx? Kurna wczoraj instalowałem 596.21, bo sztuczny inteligent powiedział, że są najlepsze. -
Przez Necronom · Opublikowano
Trzymajcie się tam 🙂 Może dobrze, że ta seria nigdy do mnie nie trafiła. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Obejrzałem ten filmik o Q9 i nie mogę uwierzyć w te elektryczne drzwi. Co raz durny pomysł to jest
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi