Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Kadajo napisał(a):

Może to jakiś błąd, u mnie nic takiego nie występuje. Poza tym on pisał też o bf1.

No może tak być dlatego też odniosłem się do Titanfala ale tu nawet nie trzeba pada podłączać. Nikt normalny z myszką nie wchodzi w ustawienia od pada :) A tu proszę. No ja to zmieniłem. Co szkodzi.

Opublikowano

Już nie będę się wkr. przy niedzieli i założyłem nowe konto na EA (parę lat nie grałem na EA)  Prawie 3 miesiące trwało odzyskiwanie konta na Steam po wykupieniu UPC przez Play. Dopiero postraszenie założeniem sprawy sądowej poskutkowało i mam Steam. W samym FP mam 9 tysięcy godzin.

Pobieram na EA  karwasz twasz barabasz :uklony:

Opublikowano
8 minut temu, leven napisał(a):

Pobieram na EA  karwasz twasz barabasz 

Po co pobierać na EA, pobrałeś na steamie, to połącz nowo utworzone konto czy inne jakie masz od EA z kontem steama i po zabawie. Krótka piłka. Steama mam połączonego z Ubi, EA i zapewne z czymś innym jeśli był tego wymóg. 

Opublikowano

Nie mogę połączyć kont, bo adres e-mail już nie istnieje. Te buraki z UPC odcięło mnie i innych użytkowników od adresu pocztowego. Problem wystąpił też z aktywacją MS, ale tam juz na smarta poszło.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Już widzę jak DICE wprowadza jakieś głębsze zmiany do mechanik czy poruszania się. :E 90% na premierę będzie to nawet palcem nie dotknięte, miną grube miesiące zanim BYĆ MOŻE coś z tym zrobią ale skoro targetem tegorocznej edycji BF są gracze CoD to szczerze wątpię i tak już zostanie.

Dla mnie osobiście po ograniu beta testów seria Battlefield powoli zatraca swój charakter, a BF 6 jest niczym innym jak koniem trojańskim, który bardzo szybko okaże się CoD w przebraniu na co po cichu liczy EA by zwiększyć zyski.

Edytowane przez caleb59