caleb59 1 635 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) No dobra, płytka płytką ale jakaś blokada powinna być a nie chłop sobie wsadza płytkę do konsoli, cyk i gra. W takim razie ja odpalam EA App, cyk i gram ale nie - widzę "zakończono wstępne pobieranie, odblokuje się za 3 dni". Co jest? Konsole mają jakiś exclusive kod sieciowy napisany przez Sony? Edytowane 7 Października przez caleb59
oldfashioned 476 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Ktos mowil no pre-orders? No coz, mozemy tylko czekac. Duza szansa ze zalataja (wylacza/zablokuja/zresetuja - nie wiem), bo troche szumu online juz sie z tym zrobilo.
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Widzę tutaj stracona okazje do zarobienia sporej ilości siana. Trzeba było dać ludziom na PC możliwość kupna grania 3 dni wcześniej przy Phantom Edition.
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 52 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Ktos mowil no pre-orders? Przecież Ci którzy krzyczą "no prorders" zaraz po 17:01 bedą siedzieć w menu gierki Kupno preodera jest beeeeee, bo psujesz rynek, ale kupno tej samej gierki w dniu premiery jest juz ok 1
galakty 3 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 46 minut temu, Kadajo napisał(a): Widzę tutaj stracona okazje do zarobienia sporej ilości siana. Trzeba było dać ludziom na PC możliwość kupna grania 3 dni wcześniej przy Phantom Edition. To nie jest głupie, przy okazji rozłożyłoby obciążenie serwerów
skypan 1 756 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Si wspomina o sikaniu w 6-ce. Nigdzie nie widziałem takiej informacji Nagrywanie ekranu 2025-10-07 110146.mp4 2
Phoenix. 4 731 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): Co jest? Konsole mają jakiś exclusive kod sieciowy napisany przez Sony? Gra jest cala na plycie wiec nie potrzebuje miec dodatkowych latek co jest na spory plus bo dzis nawet single tego nie maja, a miec powinny, serwery sa czynne bo recenzenci na calym swiecie juz graja. A to ze jakis sklep wyslal wczesniej kopie to po prostu "wina" sklepu bo tak nie powinno byc.
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października @skypan Da fak ? 35 minut temu, dawidoxx napisał(a): Przecież Ci którzy krzyczą "no prorders" zaraz po 17:01 bedą siedzieć w menu gierki Kupno preodera jest beeeeee, bo psujesz rynek, ale kupno tej samej gierki w dniu premiery jest juz ok Jedno i drugie głupie. Chyba ze po 24H się okaże ze wszytko jest ok. Ta jasne 1
galakty 3 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Przy BF6 preorder to jestem w stanie zrozumieć, bo nie ma po prostu drugiej takiej gry i nawet jak będzie średnio to i tak da frajdę
oldfashioned 476 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Forza i Mario Kart to tez dwie gry "racingowe". 2
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 15 minut temu, galakty napisał(a): Przy BF6 preorder to jestem w stanie zrozumieć, bo nie ma po prostu drugiej takiej gry i nawet jak będzie średnio to i tak da frajdę Niby tak. Ja pamiętam co za jazda była przy BF4 który chyba tez preorderowalem. Nie narzekałem wtedy tylko prułem ile wlezie. Może się człowiek przeczulony zrobił przez te wszystkie negatywne niespodzianki. Zresztą, jak komuś to radochę sprawia to nie chce psuć mu zabawy. Ja już sobie zapowiedziałem ze jak będą boty na strat to tez sobie kupie, w razie jakiś problemów online na początku zawsze będzie można z botami powalczyć, to zawsze jakieś uczenie się map. No i jest kampania. Ważne żeby się dobrze bawić, jakkolwiek.
skypan 1 756 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października @Kadajo Ponoć można ustawić boty w Portalu więc postawisz sobie serwer i do boju Kumpel wspomniał, że tak zrobi by sobie szybko "unloki" porobić. Kuźwa dziwny trochę
galakty 3 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 22 minuty temu, ODIN85 napisał(a): A Cod to niby co? Są dwie gry CoD nie jest konkurencją dla BF.
ODIN85 3 504 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Od zawsze był i będzie. No i CS jeszcze. 1
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 20 minut temu, skypan napisał(a): @Kadajo Ponoć można ustawić boty w Portalu więc postawisz sobie serwer i do boju Kumpel wspomniał, że tak zrobi by sobie szybko "unloki" porobić. Kuźwa dziwny trochę No ok, ale ciekawy jestem czy będzie tez jak było w 2042. Czyli Solo/Coop
Phoenix. 4 731 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października 37 minut temu, galakty napisał(a): CoD nie jest konkurencją dla BF. Dokładnie tak ✌️ tyle maj wspólnego że się strzela po prostu 😆
galakty 3 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Od zawsze był i będzie. No i CS jeszcze. CS XDDDDDD Większą konkurencją dla BF to był Delta Force czy WW3.
skypan 1 756 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Jakoś szkoda mi tego WW3 bo pomysł był dobry. Delta Force pograłem trochę i deinstal. Za mocny mix z "Fornite"
galakty 3 343 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Dlatego BF6 się sprzeda i będzie grane, nawet BF5 który był najgorszy jednak skupiał fanów.
MaxxGroo 28 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października BF6 jest bezpośrednią konkurencją dla nowego CODa. Odbierze mu spory kawałek. Co za pech, że akurat rok po tym jak MS ich kupił COD zarobi mniej, muszą się wyśilić, mimo że nie dostaną od MSu na to pieniążków, bo 80mld ma się zwrócić samo.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) Konkretna odpowiedzią będzie za rok MW4 na nowym silniku bez starych konsol. Ten rok i przyszły do jesieni należy do bfa ale cod i tak lepiej się sprzeda i zarobi więcej. A Activision już ma duże parcie na słuchanie graczy jak nigdy bo złamali się w moment ze wszystkim dosłownie co nigdy nie mogli zmienić a gracze prosili to za pstryknięciem palca można nawet. SBMM wyłączyć 😂 Zdrowa konkurencja jest ważna bo bf będzie dobry a gracze coda też zyskają na swojej grze i można grać w obie gry. Edytowane 7 Października przez Phoenix.
skypan 1 756 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Przecież ten trailer to odtwórcze GUANO. Oj słabo się przyłożyli a zawsze EA/DICE umiało w trailery.
caleb59 1 635 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października (edytowane) Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): SBMM wyłączyć 😂 Nie zapędzaj się pan bo póki co była mowa o specjalnej playliście w menu gry, która będzie oferowała okrojone SBMM a nie jego pełne wyłączenie. ------------------ Edytowane 7 Października przez caleb59
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź