caleb59 1 621 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Nic dziwnego, każdy ma tak samo... 1
Funky Koval 125 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 3 godziny temu, skypan napisał(a): Tylko mikrofon o ile grasz ze znajomymi. A generalnie jak trafisz na ogarniętych ludzi to nawet tego nie potrzeba. Wystarczy biegać za dowódcą drużyny. A granie z randomami? Nie lubię grać na mikro a znajomy zeby grac nie mam zawsze cisne z przypadkowa druzyna w gry
dawidoxx 974 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 41 minut temu, Funky Koval napisał(a): A granie z randomami? Nie lubię grać na mikro a znajomy zeby grac nie mam zawsze cisne z przypadkowa druzyna w gry Da rade grać bez majka, z resztą większość ludzi na serwerach go nie używa.. 2
ODIN85 3 501 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 6 godzin temu, raul_ole napisał(a): Gdzie wy pracujecie że pracowca nie patrzy krzywo na to że ktoś poszedł oddać krew i nie ma go w pracy 2dni Październik to jedyny miesiąc u mnie gdzie nie przyjeżdza bus do poboru
Pentium D 1 159 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Jakie napięcie w tym temacie a to tylko to samo co już było kilka razy w odświeżonym opakowaniu. Konsolowcy grają razem z pcmr?
oldfashioned 459 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października EA App znowu swiruje? Stare, nie znalem Tak, jest cross play.
Kabor 459 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października (edytowane) 15 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a): Kampania zapowiada się na totalne gówno. Jak ma to tak wyglądać, jak na zaprezentowanych kilka dni temu filmikach, to lepiej żeby w ogóle jej nie wydawali. Kampania jest dla Odina dla reszty jest multi . 8 godzin temu, aetern napisał(a): Pobrałem grę, a wyświetla mi się, jako niezakupiona. Ma ktoś taki przypadek? XD Jak już pisałem EAAPP to gówno mi dość regularnie przy uruchamianiu pokazuje, że nie mam zainstalowanego batka tylko np. Apexa czy simsy ewentualnie nie zobaczy nowej aktualizacji czy uruchomi się w innym języku. Trzeba było brać na stema . Edytowane 9 Października przez Kabor 1
skypan 1 752 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 8 godzin temu, Funky Koval napisał(a): A granie z randomami? Nie lubię grać na mikro a znajomy zeby grac nie mam zawsze cisne z przypadkowa druzyna w gry W sumie jak gram w Battlefield-a to zawsze wyłączam wewnętrzną komunikację. Same słuchawki jak najbardziej na tak. Więcej wychwycisz z otoczenia. 1
galakty 3 312 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Ktoś używa mikrofonu w BF? Ja się nie spotkałem, raczej z tym że każdy robi co chce A będą klany czy coś? Można by coś założyć forumowego i razem popykać.
skypan 1 752 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Klan jest zbędny. Wystarczy serwer społecznościowy na Portalu. Zakłada go admin czy tam ktoś z grupy trzymającej władze i ogień. Ja jestem za o ile mi ten serwer podejdzie
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Ja korzystam z mikrofonu, czasem można tak ogarnąć przegrane mecze nawet z randomami, wystarczy ich nakierować co mają robić, gdzie flankować, gdzie się respawnować
caleb59 1 621 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 40 minut temu, galakty napisał(a): A będą klany czy coś? Można by coś założyć forumowego i razem popykać. Będą plutony ale raczej nie na premierę... 1
galakty 3 312 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 58 minut temu, skypan napisał(a): Klan jest zbędny. Wystarczy serwer społecznościowy na Portalu. Zakłada go admin czy tam ktoś z grupy trzymającej władze i ogień. Ja jestem za o ile mi ten serwer podejdzie Ah Portal, nie grałem tam za bardzo nigdy - XP normalnie się wbija? Bardziej myślałem o wspólnym graniu z randomami w drużynie, karać boty i konsolowców.
Merqus4 28 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października No to co jeszcze jeden dzień i jutro 17:00 wjeżdża bfik
caleb59 1 621 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 11 minut temu, Merqus4 napisał(a): No to co jeszcze jeden dzień i jutro 17:00 wjeżdża bfik Wjedziesz ale na kolejkę do serwera i pobieranie patcha day1.
skypan 1 752 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 8 minut temu, galakty napisał(a): Ah Portal, nie grałem tam za bardzo nigdy - XP normalnie się wbija? Tak. Po postawieniu serwera w Portalu na koniec masz info co tam się wbija. Można tak namieszać, że czegoś tam nie będzie. Na 100% włączenie botów w Portalu ograniczało pewne funkcje związane z wbijaniem jakiś tam doświadczeń. Wcześniej nie było takich ograniczeń ale zmienili to bo gracze zaczęli to nadużywać do nadmiarowego farmienia 1
oldfashioned 459 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 3 minuty temu, caleb59 napisał(a): Wjedziesz ale na kolejkę do serwera i pobieranie patcha day1. Od 1000 rano ma byc mozliwosc pre-loadu day1 patcha. 1
Phoenix. 4 713 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Teraz, caleb59 napisał(a): Źródło tej informacji? EA To oficjalna informacja. 1
dawidoxx 974 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Ciekawe czy odpala serwery wczesniej przy premierze piątki i 1 dało rade pograć juz na godzinke przed
Pentium D 1 159 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Jak ma być ten pacz o 10 to chyba nie ma co wcześniej pobierać? Jak to miałby być pacz jak w cyberpunku że od nowa cała gra leci to szkoda dysk zdzierać.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź