Reddzik 2 777 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) 21GB patching in progress ściąga 5.1GB potem kolejny pakiet... Edytowane 28 Października przez Reddzik 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) Też pobieram i zaraz sprawdzam co i jak jakieś poranne przełamanie albo szturm trzeba zaliczyć Sezon wchodzi chyba o 17tej jak dobrze pamiętam a pierwsze fixy miały być 13ta ? No nic, pale grę. Edytowane 28 Października przez Fenrir_14 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) Grafika startowa już zmieniona i nowe intro , heh, bede grau w gre Edytowane 28 Października przez Fenrir_14 2 1
Kadajo 7 422 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Ale menu dalej takie dupowate ?
oldfashioned 474 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 20 godzin temu, skypan napisał(a): W PL4FC mieliśmy paru wyjadaczy w powietrzu. Przewinalem sie kiedys przez ten multigaming, ale to z tego co kojarze gralem w lola. Juz pamiec powyrzucala takie epizody totalnie. Patrzac po stronce to statek zatonal szkoda 21GB, to sobie chyba pogralem na necie hotelowym dzisiaj. damn.
raiders 117 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) Działą wam BF6 ? Mnie co chwilę wywala z meczu z komunikatem ze czas miną i następnie utracono połaczenie z serwerem . zagram w meczu max 2 minuty i out Dobra już jest info ze REDSEC od 16 ble ble zresetuj klienta itp itd Edytowane 28 Października przez raiders
dawidoxx 976 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października A zwykła gra np podbój smiga teraz?
Fenrir_14 827 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) U mnie wszystko bangla, podbój też. @Kadajo menu dalej śmierdzi długo nie mytym siuraczem ;/ Czyli dzisiaj wchodzi ten cały battle royal tak na logikę. Edytowane 28 Października przez Fenrir_14 1 1
dawidoxx 976 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października @Fenrir_14 i jak poprawili troche rzeczy? widoczność recoil? są róznice?
Nigher92 54 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 5 minut temu, dawidoxx napisał(a): @Fenrir_14 i jak poprawili troche rzeczy? widoczność recoil? są róznice? nie gram w BF6 wiec nie mam jak sprawdzic ale co do widocznosci ostatnio mi wyskoczyl ten filmik moze komus pomoze
Fenrir_14 827 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) @dawidoxx zagrałem teraz przełamanie na Cairo i jak dla mnie rzeczy których nie poprawili: Oślepiające god rays'y i światło nadal nie poprawione, hdr dalej leży Rejestracja trafień - jak dla mnie dalej zlicza z kapelusza. Dwie sytuacje: wypaliłem gościowi w głowę z M44 z jakichś 15m (słyszysz ten dzwięk i wiesz że kolo dostał), druga - wlepiłem w gościa z 15 kulek z biodra DRS-IAR z 15 metrów jak leżał na tarasie za drewnianym płotkiem w budynku między A i B i go nie wykosiłem lol Poza tym, DRS-IAR i M123K jak dla mnie taki sam feeling. @Pentium D filtr SOVIS daje taką lekką poświatę jak u duszka Casper'a konturu przeciwnika, to się przydaje w ciemnych warunkach bardziej niż w mega jasnych Edytowane 28 Października przez Fenrir_14 1
dawidoxx 976 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Czyli dalej chujnia 3 minuty temu, Nigher92 napisał(a): nie gram w BF6 wiec nie mam jak sprawdzic ale co do widocznosci ostatnio mi wyskoczyl ten filmik moze komus pomoze Już to obadałem z tydzien temu i moim zdaniem nawet pogarsza widoczność, bo przez te zaciemnione strefy na bokach ekranu cieżej jest kogoś tam dostrzec
Pentium D 1 167 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 6 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): filtr SOVIS daje taką lekką poświatę jak u duszka Casper'a konturu przeciwnika, to się przydaje w ciemnych warunkach bardziej niż w mega jasnych Nie wiem do czego się ten wpis odnosi BTW od kilku dni nie grałem.
Fenrir_14 827 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) @dawidoxx No światło zdecydowanie jest dalej zjebane, jak dla mnie przynajmniej. Mam nadzieję że jak DICE zrestartuje swojego PC-ta o 16tej to się coś poprawi Też się wqrwiłem trochę bo M44 w głowę z bliska to powinień być TKO bez możliwości podniesienia. Z tego co wczoraj oglądałem to część fix'ów miała być aktywowana o 13tej a przepustka sezonowa o 17tej. @Pentium D haha oglądałeś w ogóle film który zalinkowałeś 2 posty wyżej ? wyłączony zmniejszy widoczność przeciwników w słabym oświetleniu po prostu. Niech naprawią balans światła i tyle. Bo tak to będziesz wbijał w opcje i tracił 2 minuty na dopasowanie configu do danej mapy Edytowane 28 Października przez Fenrir_14
oldfashioned 474 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Fenrir nie tego konta na avatarze otagowal 1
Pentium D 1 167 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 3 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Fenrir nie tego konta na avatarze otagowal Też mi się tak wydaje, a to ja jestem niewyspany
Fenrir_14 827 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października @Pentium D Edytowałem posta wyżej. Generalnie balans światła jest spartaczony bo w zależności od poziomu oświetlenia musisz kombinować z ustawieniami. Co do samego filtra, włączony mega się przydaje w ciemniejszych pomieszczeniach bo po prostu zdecydowanie wyraźniej widać przeciwników, ale nie wiem czy ktoś z Was próbował. Zaraz sprawdzę wszystkie razem te ustawienia.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Godzinę temu, Fenrir_14 napisał(a): Też pobieram i zaraz sprawdzam co i jak To tylko download, poprawki wejda wraz ze startem sezonu 1
dawidoxx 976 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Dla mnie włączenie winietowanie pogarsza widoczność na bokach ekranu.. z resztą winietowanie to pierwszy opcja która zawsze wyłączam w grach, filtr zostawiłem - bardziej skupiłem się na dopasowaniu samej gammy 1
Pentium D 1 167 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października No lol, od czwartku nic tu nie pisałem, nagle chłop woła i o świetle do mnie pisze 1
dawidoxx 976 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Przeżywasz jak baba okres.. jebło mu się i tyle
Kadajo 7 422 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października 8 minut temu, Pentium D napisał(a): No lol, od czwartku nic tu nie pisałem, nagle chłop woła i o świetle do mnie pisze Po prostu chciał cię oświecić.
Pentium D 1 167 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października @Kadajo bana mu daj za zawracanie dupy 3
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź