WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Taka prawda że nie ma konkurencji na tym rynku bo drogie nie schodziły tak jak tańsze w większej ilości m. W większości lepiej sobie poszerzać wyższą półkę i najwyżej przekupić innym radiatorem. Podkręciliby wymogi jak na filmiku od walca to poskładają limitowane kostki które tylko elita overclockerska sobie weźmie by je zajechać. Do procesorów z cache odpowiednim małe to już róznice daje.
Tu by cały rząd maszyn było potrzeba by dzielić na masę binów. Czas to pieniądz a dziś wszystko idzie
Póki co
Posiadam płytę głowną H67H2 - EM v1.0 z procesorem I3-2120 i nie mogę doszukać się infromacji jakie ta płyta obsługuje procesory.
Płyta chyba robiona dla Mediona lub Esc do jakiś składaków,zastanwiam się czy będzie na niej i tej I-trójce lepiej chodził wot bo mój Phenom II X4 965BE już wymięka,gtx 660 to też nie jest jakieś cudo ale to phenom nie daje rady.
P
Kreowany przez Ciebie jakis orwellowski świat ++, byłby tak nudny, że daj spokój.
No raczej, nie bo nie odniosłeś sie do treści która napsiałem, tylko dalej, ble ble czy po czy.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź