Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, Psiak napisał(a):

No to coś u Ciebie z kompem, u mnie ani razu nie wyrzuciło do pulpitu od czasu bety (327h + beta 32h) Jedyny problem to był po tym patchu zimowym, stuttering naprawiłem metodą wylogowania ze steama.

15663972878694.jpg

No właśnie jakby to była kwestia kompa to by się rypało w innyvh tytułach a ja tylko z bfem mam te restarty.

Opublikowano
Godzinę temu, Funky Koval napisał(a):

No właśnie jakby to była kwestia kompa to by się rypało w innyvh tytułach a ja tylko z bfem mam te restarty.

Nic nowego ze bf potrafi resetowac niestabilnego kompa, od zawsze to bylo jego domena dlatego sie w nim tez testuje stabilnosc  ;) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Dziś wrzuciłem najnowsze stery NV, które w mojej ocenie poprawiły płynność renderowania gry. Ponownie włączyłem Resizable Bar, który domyślnie jest wyłączony :woot: przecież gra wspiera... taki tam mało ważny błąd :hihot: 

@Funky Koval

Zrób naprawę plików systemu Windows poprzez komendę w CMD (administrator) sfc /scannow  :thumbup:

Edytowane przez sniper76
Opublikowano (edytowane)

Co to za  glitch z  heli  szturmowym  ze gość się wysoko wznosi  jest po za zasięgiem  namierzania jakiego kolwiek  , a  kosi piechotę  rakietami aż  huczy  .Aby go strącić  trzeba  2 helikiem   go dopaść  . 

Od kilku dni  już takie coś zaobserwowałem  ,dzisiaj  na mapie szczyt wyzwolenia  też taki typ był  ,  udało się dorwać heli i z gosciem z drużyny  polecieliśmy  go strącić  i co się okazało jak wzbiliśmy się na  jego  wysokość  to  pokazywało ze jesteśmy po za mapą ,a  on tam sobie wisiał i  strzelał  :E 

Edytowane przez raiders
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, sniper76 napisał(a):

Dziś wrzuciłem najnowsze stery NV, które w mojej ocenie poprawiły płynność renderowania gry. Ponownie włączyłem Resizable Bar, który domyślnie jest wyłączony :woot: przecież gra wspiera... taki tam mało ważny błąd :hihot: 

@Funky Koval

Zrób naprawę plików systemu Windows poprzez komendę w CMD (administrator) sfc /scannow  :thumbup:

O, dzięki. Faktycznie skan coś znalazł i niby system się naprawił. zobaczymy jak będzie w grze. Radzisz coś jeszcze sprawdzić żeby mi bf tak nie kraszował?

Edytowane przez Funky Koval
Opublikowano

Po przejściu z Radeona na RTX mam na eastwood bardzo duże refleksy świetlne, miejscami nie da się grać bo blask jest na całym ekranie i nie ma żadnej widoczności. Ktoś wie czy można to jakoś zniwelować?

obraz.thumb.png.0934866c8213ff0ce0321fc4e7d597ba.png

Opublikowano
53 minuty temu, dlogi napisał(a):

Po przejściu z Radeona na RTX mam na eastwood bardzo duże refleksy świetlne, miejscami nie da się grać bo blask jest na całym ekranie i nie ma żadnej widoczności. Ktoś wie czy można to jakoś zniwelować?

Losowy błąd gry, widziałem to u Endersa na Twitchu.