WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Krzysiak hejtujący ludzi jadących 150 na eSce
no tego nie było w moim bingo na ten rok
ale fakt, dzisiaj na wschodzi i północy jest nieciekawie, kumpel mi pisał po powrocie z podlasia do siebie za warszawę, kilkanaście kolizji/wypadków po drodze, kilka razy sam tracił trakcję, mżawka i -3.
Nadrabiam zaległości z Apple TV.
Pluribus(cały sezon) - bardzo przyjemnie się oglądało, interesujące wydanie "inwazji" obcych. Nie licząc pewnych niespójności, kilku naprawdę naiwnych wyborów Carol, wszystko grało. Gilligan zawsze umiał tworzyć ciekawe historie. Karolina Wydra(Zosia) też na plus. Takie solidne 7,5/10.
Down Cemetery Road(cały sezon) - przy całej mojej sympatii dla Ruth Wilson(wcześniej zagrała m.in niesamowitą Alice w Luther), tutaj zwyczajnie scenariusz miał większe dziury niż szwajcarski ser. Nieudolność i infantylność służby wewnętrznej, która tutaj jest wrogiem numer jeden jest wręcz niewiarygodna. Nie wspominając już o zewnętrznych zabójcach, z których to usług korzysta ta ostatnia - powiedzieć, że nie grzeszą inteligencją to by było niedomówienie roku. Całość przewidywalna do bólu, nie jestem pewien czy zasługuje na 5/10.
No i jak, komu podoba się lineup na najbliższy Mystic? Behemoth jako headliner to jakiś żart, ale pozatym jest mięcho. Hostia, Cavalera, Carpeneter Brut, Primordial no i oczywiście Megadeth. Brakuje mi tylko Hate, chociaz widzialem ich ostatnio dwa razy jak grali w 3miescie.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź