WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
W nowych Avengersach najzabawniejsze jest to, że Downey Jr. pasuje do Dr Dooma jak pięść do nosa. Bardziej bezczelnej decyzji nie można chyba było podjąć i nawet wśród dość fanatycznych miłośników uniwersum, wywołało to mieszane uczucia. Straszna tanizna, chyba że jakimś cudem potwierdzą się dzikie teorie, że grać go będzie ktoś inny, w ramach plot twistu. A jest masa aktorów, którzy w tej roli by się sprawdzili.
Marvela nadal czasem oglądam, ale już raczej w akcie desperacji, jak się nie chce człowiekowi szukać czegoś sensownego na już. Ostatnie kilka lat, w zasadzie tak od 2014-2016 roku, to okrutna bieda. I właśnie wspomniana desperacja. Przykład, Deadpool & Wolverine, gdzie twórcy starając się być na siłę śmiesznymi i po linii najmniejszego oporu sprzedając fanserwis w postaci wyciągania trupów z filmowych trumien, zapomnieli zrobić dobry film. Na luźne, płytkie popcornowe jednostrzałowce zawsze znajdzie się u mnie miejsce, ale Marvel już takich nie robi. Monetyzują w nieudolny sposób lata wyciskania z Avengers & friends ostatnich soków.
Hm, na FW mam jako obejrzane, ale patrzę na nazwę, obejrzałem trailer i kompletnie nie kojarzę. Zmieniłem na do obejrzenia. 😀
Trochę się nazbierało, heh.
Chyba muszę zacząć nadrabiać.
Algorytmy twarzoksiażki chyba ostatnio nasiliły poprawność. Co wejdę to wiecznie ściganie, karanie, ustawianie ludzi pod ścianą za pierdoły. Totalny odjazd. Ogólnie nie siedzę na tym portalu więcej jak kilka minut dziennie i nie generuję ze swojej strony wejść na tego typu znaleziska, tylko dosłownie przelecę z góry na dół by zerknąć po znajomych.
Generalnie mam ochotę usunąć konto FB bo zaczyna być rakiem gorszym od tiktoka.
Jakie to jest żałosne, że elektryki przy obecnych temperaturach tracą prawie połowę zasięgu. Przecież jakbym żonie w trasie powiedział, że co 200-250km musimy stawać na półgodzinne ładowanie to po przyjeździe do celu kazałaby mi papiery rozwodowe podpisać
https://elektrowoz.pl/testy/zimowe-zasiegi-aut-elektrycznych-przy-10-do-25-c-xpeng-p7-539-proc-deklaracji-tesla-model-y-tylko-35-36-proc/
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź