zlotnik 60 Opublikowano Niedziela o 20:21 Opublikowano Niedziela o 20:21 3 godziny temu, Funky Koval napisał(a): Restartuje ale nie musi oznaczaj awarii hardware. Wiele osob ma tak jak ja, że tylko bf im wywala kompa. W innych grach wszystko śmiga. BF6 jak zadna gra obciąza bardzo CPU pamietam jak miałem 7500F to leciał na 95% cały czas wiec to może być wina sprzętowa wiekszosć gier to CPU leci na 20-50%
Sheenek 332 Opublikowano Niedziela o 20:29 Opublikowano Niedziela o 20:29 Troszke cie ponioslo, sporo gier cisnie proca duzo mocniej niz 50% A BFy juz od lat w multi mksuja wszystko, jak dlugo ci GPU nie botleneckuje
Phoenix. 5 058 Opublikowano Niedziela o 20:40 Opublikowano Niedziela o 20:40 Zadna gra multi nie obciaza bardziej cpu i podsystemu pamieci 1 1
caleb59 1 706 Opublikowano Niedziela o 22:00 Opublikowano Niedziela o 22:00 Ja tylko przypominam, że mając RTX w kompie zalecane jest mieć zainstalowane sterowniki minimum 591.44 "gdyż jakoby"... Cytat Fixed Gaming Bugs: - Battlefield 6: Gaming stability issues [5582125]
Funky Koval 181 Opublikowano Niedziela o 23:23 Opublikowano Niedziela o 23:23 Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Ja tylko przypominam, że mając RTX w kompie zalecane jest mieć zainstalowane sterowniki minimum 591.44 "gdyż jakoby"... Stery mam zawsze najnowsze 💪
GordonLameman 9 135 Opublikowano Poniedziałek o 08:25 Opublikowano Poniedziałek o 08:25 Chyba już się rozegrałem
caleb59 1 706 Opublikowano Poniedziałek o 08:40 Opublikowano Poniedziałek o 08:40 "Smrut, brót" i przyklask pośladkami... 1
Funky Koval 181 Opublikowano Poniedziałek o 09:10 Opublikowano Poniedziałek o 09:10 44 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Chyba już się rozegrałem motherfucker! to na żywych czy boty
Kadajo 7 768 Opublikowano Poniedziałek o 09:58 Opublikowano Poniedziałek o 09:58 Czuję ze z tej gry już kurczak będzie a oni powoli szykują BF 7... Śmierć Vince'a pewnie im trochę namieszała ale nic to w sumie nie zmienia.
skypan 1 817 Opublikowano Poniedziałek o 10:22 Opublikowano Poniedziałek o 10:22 BF6 musiał by być całkowicie przerobiony "na nowo" - rozgrywka, mapy. Ale to się nie wydarzy bo szkoda im kasy na trupa. Swoje zarobili. 6-kę będą tylko drutować i "na pewno" wyciągną wnioski na przyszłość 1 1
Funky Koval 181 Opublikowano Poniedziałek o 11:47 Opublikowano Poniedziałek o 11:47 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Czuję ze z tej gry już kurczak będzie a oni powoli szykują BF 7... Śmierć Vince'a pewnie im trochę namieszała ale nic to w sumie nie zmienia. 7
sniper76 157 Opublikowano Poniedziałek o 14:20 Opublikowano Poniedziałek o 14:20 Wczoraj tak z doskoku ciapnąłem dwa DM i co mnie rozwaliło ?? banda kamperów nie dało się normalnie zagrać... Dziś mam więcej czasu dla siebie to się zobaczy
ghostdog 983 Opublikowano Poniedziałek o 20:15 Opublikowano Poniedziałek o 20:15 To jest największa bolączka BF6. Nie brak dużych map czy jakieś problemy techniczne. Dla mnie największy problem to gracze. Jak trafią się rozumni gracze, to zabawa jest przednia, szczególnie jak są wyrównane składy. Natomiast jak trafi się na kamperów, to gra staje się nudna, frustrująca i męcząca. Ostatnio trochę pograłem w tryb "BR Wyzwanie", gdzie aby awansować dalej trzeba koniecznie realizować cele. Nie ma nic gorszego jak w składzie ma się snajperów, którzy unikają bezpośredniego starcia całą rozgrywkę, nie zdobywając przy tym punktów celu. Nie wiem jaką mają satysfakcję z przegranego meczu. Podobnie w przełamaniu, jak gracze latają po mapie w poszukaniu skarbów, oddalając się od bronionego celu.
Pentium D 1 345 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Czemu tak słabo nabija mi punkty? Cały dzień ostatnia czwórka i raz udało się być bliżej środka. Termowizja ma jakąś karę do punktów?
Fenrir_14 901 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nie realizujesz celów i nie grasz zespołowo. Zacznij aktywnie brać udział w przejmowaniu / obronie punktów, zabijaj, asystuj lub reanimuj sojuszników w obrębie punktów to zobaczysz jak punkty będzie wbijało. 1 2
Funky Koval 181 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 5 godzin temu, Pentium D napisał(a): Czemu tak słabo nabija mi punkty? Cały dzień ostatnia czwórka i raz udało się być bliżej środka. Termowizja ma jakąś karę do punktów? I to jest ten moment, żeby ktoś Ci napisał słynne "PTFO" 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź