Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Kabor napisał(a):

Ale to nie jest medyk to jest wsparciuch. Swoich wspiera skrzyneczką z amo przeciwników wspiera amo z LKMa :rotfl:

Ma defibrylator więc jest medykiem do jasnej ciasnej :E 

9 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Galakty musisz chyba sobie dobrze te bronie poustawiac, bo i m4a1 i scv-10 jest w tej mitycznej 'mecie' ;) 

M4A1 to akurat nie gram, czyli co najlepsza broń to akurat ta co nie jest przypisana do ŻADNEJ klasy? kek :E 

Opublikowano

Właśnie - kolejny bezsens to cała sekcja karabinków, które nie są przypisane do żadnej z klas. Czyli co - uznawać to za uniwersalne giwery pasujące dla każdego, czy też znowu zastanawiać się czy będą tracić swoje właściwości bo żadna z klas nie jest do nich przypisana? :hihot: 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, galakty napisał(a):

Za to inżyniera nie lubię bo faworyzują SMG które w tej odsłonie praktycznie nie zabija przez losowy recoil. RPG żeby zabiło przeciwnika też musi trafić praktycznie w łeb. 

ŁOT? Inżynier ma dostęp do świetnych broni. SGX ma praktycznie zerowy recoil, PW5A3 jest jeszcze lepsze, no recoil, mega ttk i do tego praktycznie na każdym dystansie się sprawdza, jedna z najlepszych broni. 

Masz jeszcze później dostęp do USG-90, KV9 i SCW-10 które koszą jak złe 😀 RPG często mi wchodzą wieloboje i super się sprawdza na kamperów 👍

Edytowane przez Fenrir_14
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Wszystkie te pistolety maszynowe można o kant dupy roztrzaść na większych podbojach. Na odległość cienkie, na blisko dobre. Co z tego, że taki SGX nie ma prawie recoila jak jego obrażenia na dystans są kiepskie i 30 magazynka za mało czasami - może to też kwestia dodatków, które odblokowują się ślamazarnie co też nie pomaga. W ogóle w tej grze strzelanie na odległość jest dziwne ale to się już wyjaśniło, potwierdzili problemy i nad nimi pracują.

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@galakty może w tym problem właśnie, za mało grasz 🤣🤣🤣

Ja mam odblokowane wszystkie które Ci podałem, ale nawet na wczesnym etapie PW5A3 jest mega kocur pod inżyniera. 

@caleb59ale istotą SMG jest skuteczność na bliskim dystansie i w zwarciu, mobilność i łatwosc/szybkość obsługi. To jest sprzęt do walki w zurbanizowanym terenie albo w okopach a nie jakieś łąki i doliny 🤣

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano

Ja nie zamierzam czekać, gra mi się świetnie, nie idzie się oderwać od komputera 😀 

Uważam że każda klasa ma świetne bronie i nie ma co marudzić w tym względzie. Zresztą jak wiadomo - wszystkim dogodzić się nie da 😀

Snajperem grałem może godzinę, żeby wbić jakieś dzienne zadania więc tutaj się nie wypowiadam ale pozostałe klasy świetne. Medyk i szturmowiec ulubione.

Przejmować sektory, znaleźć i wyeliminować wroga a nie jęczeć i narzekać 😀

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Ale to nie spodziewajcie sie, ze wejdzie jakis fix i nagle zaczniecie 'zabijac'. Bo Ci wszyscy ktorzy Was teraz trafiaja zaczna to robic tez szybciej/lepiej/efektywniej. Sa jakies tam bledy, czy bugi, ale to sa raczej minor tweaki jezeli chodzi o gameplay. 

@up

mam to samo, gdyby nie zycie, praca, rodzina to bym pewnie nie spal ;)
dzisiaj budzik na 4.30 zeby chociaz troche przed robota postrzelac bo wieczor zajety ;)

Edytowane przez oldfashioned
  • Upvote 2
Opublikowano

O czym jeszcze warto wspomnieć to drużyna. Jestem zdania że w BF 6 drużynowe podejście to kluczowa sprawa. Właściwe nastawienie i skład daje mega przewagę w tej odsłonie, nawet jeśli drużyna nie składa się z samych kosiarzy ale po prostu z ogarniętych graczy. 

Opublikowano

Mi się gra podoba i dobrze się bawię, ot kilka zmian mi się nie podoba, ale i tak nie ma drugiej takiej gry na rynku dla mnie i grać będę :D 

A jeszcze jeden badziew. Nóż. Serio? Zachodzę gościa i jak mu wbijam nóż to za pierwszym razem nie ginę, a on mnie z broni ubija xD Nóż ZAWSZE powinien ubijać na hita.

• Upvote 1
Opublikowano

To juz kompletnie bez dwoch zdan, 3-4 ogarniete osoby sa w stanie przechylic szale zwyciestwa.

Ja spotykam duzo dobrych graczy, ktorzy robia spoko wyniki pod siebie, ale czesto 'bez plecow'. Mozesz miec na prawde pare osob z dobrym aimem po jednej stronie, a po drugiej 4 gutkow ktorzy druzynowo robia to co jest w danym momencie potrzebne i wygrywaja mecz ;) 

• Upvote 2
Opublikowano

Czy też tak macie, że  w  jednej rozgrywce  zdejmujecie  przeciwników kilkoma  pociskami a  po chwili na innej mapie ta sama broń i po całym magazynku musicie wsadzić w pacjenta ?

Mowa o walce na bliskim-średnim dystansie  ,broń wymaksowana .

• Upvote 1