Skocz do zawartości

BF6  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 5.05.2026 o 12:33, raiders napisał(a):

Wczorajsza mała aktualizacja 1.2.3.5  wyje... zresetowała mi grę /usatwienia   do fabrycznych  dosłownie wszytko jak bym dzisiaj pierwszy raz grę odpalił :/ 

Dobrze wiedzieć, zaraz skopiuje sobie config z folderu w razie czego %-) Kiedys juz takie były cyrki

Opublikowano

Dobra mam problem i to sporty  ,po aktualizacji zresetowało mi ustawienie gry .. dzisiaj się przełamałem i  poświęciłem ,aby to  głano ustawić ponownie  pograłem od 13-14:30   niby było ok .  Odpalam grę ponownie po 20 i szok znowu mi zresetowało wszytko :sciana::cenzura: 

Na chwilę  nie ruszam tego   dziadostwa i nie będę ponownie tracił czasu na  ustawienia ...  bo bliżej mi do kliknięcia uinstall niż kolejnej konfiguracji 

Opublikowano
37 minut temu, raiders napisał(a):

Dobra mam problem i to sporty  ,po aktualizacji zresetowało mi ustawienie gry .. dzisiaj się przełamałem i  poświęciłem ,aby to  głano ustawić ponownie  pograłem od 13-14:30   niby było ok .  Odpalam grę ponownie po 20 i szok znowu mi zresetowało wszytko :sciana::cenzura: 

Na chwilę  nie ruszam tego   dziadostwa i nie będę ponownie tracił czasu na  ustawienia ...  bo bliżej mi do kliknięcia uinstall niż kolejnej konfiguracji 

Jak by to powiedzieć "U mnie działa" :D

• Haha 4
Opublikowano

No fajnie, fajnie ;) Mam nadzieję, że w końcu będzie jakaś rotacja map a nie to co jest od premiery. Jak już wspomniałem wczoraj wbiłem i na 5 rozgrywek 3x ta sama mapa. Jakaś nowa. Taka niby metro i chyba kromek gra w nią na tym nagraniu. No i po tych 5-u mapach wyleczona nerwica wróciła.

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, raiders napisał(a):

:E  czyli co  trzeba będzie się uczyć gry od nowa  ... albo to wszytko (zmiany)  będzie  nie grywalne i całkiem zarżną gre 

Widać, w jaki stanie jest gra, większe błędy powinny być poprawione przed premierą, a nie dopiero po gdy gracze porzucili zbugowaną grę, która bardziej przypomina dynamicznego coda, a nie battlefielda 2,3 i 4. Brakuje wyszukiwarki serwerów społeczności oraz większych map.

Mamy powtórkę z cyberpunka 2077, która była naprawiana przez dwa lata po premierze.

Edytowane przez Pawcio
Opublikowano

Fajne zmiany i dobrze że naprawiają, problem jest taki że trochę za późno, bo naprawa gry nagle nie sprawi że staty wzrosną , owszem na chwilę tak ale jestem przekonany że szybko spadną. 

To już jest tylko kroplówka na podtrzymanie do kolejnej części a peak już nie wróci. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja tam za wiele nie chcę. Przeglądarka serwerów z listą kolejnych map. No ale tego nie będzie :E A ten martwy portal to niech go zakopią. No chyba, że całą rozgrywkę przeniosą na portal no i będzie przeglądarka serwerów z listą map. No ale tego nie będzie :E

Zmiana kosztu wyposażenia do broni to poroniony pomysł. Wszystkie brony będzie trzeba na nowo konfigurować.

Edytowane przez skypan
Opublikowano

Niech naprawią ten TTK  i ja będę  szczęśliwy bo obecnie to się odechciewa  momentami ... wczoraj pograłem medykiem  RPK.KTS....  no i jak to napisać... pierwsze 1-3 kule  nie istnieją  rozpływają się w powietrzu  kolejne 3-4 trafiają w cel telepią  przeciwnikiem ale  nie zabijają  dopiero  kolejne 1-3   kładą cel .Także  ładuję gościowi w plecy 7-13  pestek  aby go położyć :E