Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, galakty napisał(a):

4K i 3060Ti, nie masz litości dla karty :E 

To do mnie?

Ja wyżej napisałem, że mam 3080Ti nie 3060Ti ;-) - a to spora różnica.

Używając DLSS i FG od AMD spokojnie mogę grać na ekranie 4K jednak jak widać są wyjątki.

Np. taki GOW ragnarok działa w 150 FPS w ultra + wysokie z FG i DLSS jakość.

Nie jestem też niewolnikiem Ultra i kupując monitor 4K wiedziałem, że będą w niektórych grach problemy.

Zresztą dzisiaj dostałem sms, że kurier Mateusz dostarczy paczkę z 5080.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Sorry kawa nie zaczęła działać :E Ale i tak 3080Ti to za słaba karta do 4K, ja mam 4070Ti która jest na poziomie 3090 i w życiu bym 4K nie władował do takiego zestawu :E 

5080 na pewno pomoże ;) 

Dobra bo spam robimy :) 

Edytowane przez galakty
Opublikowano

No Panowie, jest jeszcze Squad :) który w sumie przechodzi na Unreal 5, kiedy? nie wiem. Co do HLL, również się zagrywałem, około 200h, ale jakoś już mnie grafika nie przekonuje, też fajnie by było zobaczyć ją na lepszym enginie. 

Co do grania w 4k. Mnie to w ogóle nie jara, QHD to już jest bardzo ładna jakość obrazu, zwłaszcza przy dobrym monitorze. 4k jest fajne jak się pracuje w programach graficznych albo jak się potrzebuje dużo miejsca w obszarze roboczym. No chyba, że na pokładzie jest 5xxx. U mnie jest 4070 RTX i jak wrzucam na telewizor 4k gry, to słabo to ogarnia ta karta, muszę się bawić w DLSS. Chyba Alan Wake 2 najbardziej pokazał wydajność mojego kompa. 

A nowy BF, chciałbym zobaczyć konkretne filmy z gameplayów w wysokiej rozdzielczości, chętnie zapłacę abonament nawet, byle to wyglądało, miało coś ze Squad i było w miarę na współczesnym polu walki :), żądnych skinów itd. surowy wojenny klimat i mnie mają. 

Opublikowano (edytowane)

No i jest Squad 44. Swoją drogą tego gościa oglądam jak w to gra, bo całkiem sensownie to wygląda: KLIK.

Aczkolwiek jak dla mnie, do grania całkowicie w pojedynkę, to za wysoki próg wejścia taki symulator pola walki. Chciałbym coś w przystępnym wydaniu, ale możliwie realnie wyglądającego. Coś jak początki serii BF/CoD. Czemu nikt nie pomyśli o czymś takim? Tylko idą albo w maksimum kolorowe zręcznościowe strzelanki, albo właśnie takie symulatory. To samo co w samochodówkach, albo arcade, albo sim, a simcade po środku na wymarciu :heu: 

Na tego BF-a nie czekam i nie wierzę w niego. Po obecnym EA nie ma na co liczyć.

Edytowane przez Pawelek6
Opublikowano
11 godzin temu, Sobtainer napisał(a):

No Panowie, jest jeszcze Squad :) który w sumie przechodzi na Unreal 5, kiedy? nie wiem. Co do HLL, również się zagrywałem, około 200h, ale jakoś już mnie grafika nie przekonuje, też fajnie by było zobaczyć ją na lepszym enginie. 

W Squada mam naciułane 1200h i niestety to nie jest już to, co było na początku (wywodzi się z Project Reality). Po wprowadzeniu nowego systemu strzelania gra mocno podzieliła graczy, wielu odeszło. System staminy też padło straszne. 

Przejście na UE5 albo uzdrowi grę, albo totalnie pogrzebie, oni tam niektóre błędy miesiącami/latami naprawiają, osobiście nie widzę tego :E 

Squad 44 to Squad w WW2, ale z lepszą mechaniką jak dla mnie. Tylko mało graczy ma w porównaniu do HLL. 

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie Squad od kiedy wprowadzili "super" model strzelania przestał istnieć. Zresztą to inny typ gry, tam nie wchodzisz na 30 minut żeby postrzelać, od razu 2-3h trzeba poświęcić bo biegniesz godzinę do punktu (uwaga, kiedyś tak nie było ale zmienili system staminy żeby pojazdy miały sens, wyszło kupsko). 

Ja bym się cieszył z remastera BF3. Muzyka z intro dalej powoduje ciary.

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Wyświetla u Ciebie dostępny test battlefielda? 

Tak, co testy o których się słyszy, trzeba się rejestrować oddzielnie. Często w sumie to robię. To że tego nie widzisz, może świadczyć o tym, że już jesteś zarejestrowany do alphy (jeśli tego nie robiłeś to nie wiem). Ja wczoraj późnym wieczorem klepnąłem, i rano mail.

Screenshot_20250521_092314_Gmail.jpg

Screenshot_20250521_092618_Chrome.jpg

Edytowane przez Tomek1623