WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Dziś miałem okazję poobserwować przez kilkadziesiąt minut status biedronkowego automatu kaucyjnego na dworcu w Krakowie. Automat był oblężony przez białych oraz kolorowych bezdomnych z jakimiś siatami wypchanymi butelkami i puszkami. W ciągu godziny automat musiał być opróżniany dwukrotnie. Wyglądało to ohydnie. Kwoty drukowanych bonów czy czym to jest co ten automat drukuje opiewały na okolice 50-100 zł.
Grubo, hakujesz takiego i wybijasz cala rodzine nozem.... Ale beda kiedys newsy wygladac.
"kolejny zhakowany robot T800 zabil torjke dzieci i dwoch doroslych, robot byl na subskrypcji ktora wykupila zamrodowana rodzina"
Nie twierdziłem, że "nie istnieją silniki turbo z dużymi przebiegami", więc nie kłam.
Nie było powodu, skoro większa zawodność silników Turbo generalnie, nie oznacza że nie istnieją takie, które są stosunkowo niezawodne.
Raczej oznacza to, że wymyślasz sobie teorię do tego co ktoś napisał, tak jak teraz ten tekst z rakiem
Doskonale
Oczywiście, że twierdziłeś. Udowadniałem Ci linkami, że istnieją małolitrażowe auta z dużymi przebiegami. Nie odpowiedziałeś wtedy, bo wstyd do błędu się przyznać, ale jeszcze tak bardzo się wypierać? Posty zaraz znowu będziesz edytował?
Oznacza, że nie wiesz jak działa i co robi, skoro na nią narzekasz. Lepsze to niż rak płuc
To musisz jeszcze nauczyć się czytać i wtedy będziesz wiedział kto nie ma pojęcia. Miłego! Jak tam chińczyk się spisuje?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź